Lánczi Tamás: bukással járhat az ellenzéki összefogás

A Századvég Alapítvány vezető elemzője szerint rendkívül veszélyes lenne az ellenzéknek az összefogás, és a bukás akár a baloldali pártok eltűnésével is járhatna. Lánczi Tamás arról is beszélt, hogy az emberek többsége cinikusan áll a korrupció kérdéséhez.

2018. március 13. 17:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Világossá vált, kik a Fidesz ellenfelei Lánczi Tamás nyilatkozott a hódmezővásárhelyi választás legnagyobb tanulságáról.
Az ellenzéknek a koordinált indulás többet visz, mint hoz Az ellenzéki pártok támogatottságát még az ellenzéki politikai elit óhajai ellenére sem lehet összeadni, mondta el Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Át...
A szuverenitás volt a legerősebb téma Orbán Viktor beszédét értékelte a Napi aktuális különkiadásában Lánczi Tamás és Fodor Csaba.
Vendégünk Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője és Pulai András, a Publicus Intézet stratégiai igazgatója
Bayer show: Egymást dobják föl az MSZP-sek Két évvel ezelőtt, maga Molnár Gyula beszélt arról, hogy 2018-ban meg fog szűnni az MSZP, nincs szükség a pártra a magyar politikában mondta Lánczi Tamás politológus.

Vendégünk Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzője, a Politikai Elemzések Központjának igazgatója
Az osztrákok többsége elutasítja a tömeges migrációt A Századvég Alapítvány Ausztriában készült közvélemény-kutatásának az volt a célja, hogy megismerjék az osztrák emberek véleményét az egész Európai Uniót érintő migrációs helyzetről.
Stabil a FideszKDNP előnye, erősödik az LMP A Századvég Alapítvány legfrissebb, szerkesztőségünkhöz pénteken eljuttatott februári közvélemény-kutatásának adatai szerint a kormánypártok előnye továbbra is stabil.
Meglepetés a baloldalon: a Jobbik mellé zárkózott fel egy párt Továbbra is a kormányzó pártok támogatottsága a legnagyobb a Századvég Alapítvány legújabb közvélemény-kutatása szerint. Erősödött viszont az LMP.
Erősödő LMP, gyengülő Jobbik Az MSZP és a Jobbik fokozatos hanyatlásából több ellenzéki párt is profitálni tudott. Ilyen például az LMP és a DK. A Századvég Alapítvány elemzője szerint azonban továbbra is akkora a széthúzás az el...
Vonát már a Jobbikosok sem kedvelik Minden második Jobbikos szavazó elutasítja Vona Gábor iszlamista kijelentéseit, ez derül ki a Századvég alapítvány közvélemény-kutatásából. A kormánypárti szavazók és baloldali szimpatizánsok elsöprő ...