A nap legfontosabb hírei – 2018. március 13.

Kósa Lajosra milliárdokat bíztak (vagy nem), Matolcsy luxusházban él, sztár jön a Szigetre. Ez volt a kedd.

2018. március 13. 19:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Közbeszerzés nélkül kapott pénzt a Matolcsy közeli cég és az ég világon nem történt semmi Vagyis de: az állam fizet 600 ezres illetéket. Tanulságos történet arról, hogy minden mutyi következmények nélkül megismétlődhet.

Matolcsy végleg lemondott arról, hogy pénzügyminiszter legyen A jegybankban továbbra sem látják, hogy lesz itt 4 százalékos gazdasági bővülés.
Hajdú-Bihar megyéből kell áldás az óbudai szuperpláza megépüléséhez A német multi egyszer már megkapta az engedélyeket, mégpedig Matolcsy György akkori nemzetgazdasági minisztertől. Szatmáry Kristóf egykori miniszteri biztos viszont keresztbe tenne a terveiknek, ráad...
Már Matolcsy válsággal riogat Az MNB volt alelnöke szerint minden bizonnyal előkészítik a terepet az esetleges megszorítások befogadására.
Nem látszik a válság, amire Orbán Viktor és Matolcsy György is számít Az Európai Központi Bank (EKB) nem tart újabb válságtól, ezért az év végéig óvatosan, két lépésben leépíti eszközvásárlási programját.
Matolcsy György az előbb vásárolt egy olyan luxushifit, amilyen a fiának is van A Nemzeti Bank elnöke a szemtanúk szerint tilosban parkolt a Bálnában nyílt Bang and Olufsen-bemutatóterem előtt.

Minden, amit Az Évszázad Találkozójáról tudni kell Miért találkozik Trump és Kim Dzsongun? Mi lesz a következménye, ha Észak-Koreával sikerül megállapodni? Az egész világ egy kis szigetre figyel. Itt a lényeg röviden.
Bárányokkal, hajókkal és szélmalommal együtt eladó egy egész sziget Izlandon A 45 hektáros szigetre 700 millió forint alatt nem is érdemes licitálni.
Jól kitömték milliárdokkal Matolcsy unokatestvérének bankját Az NHB Bank tiszta nyeresége 700 százalékkal nőtt egyetlen év alatt a 2017-es üzleti jelentés alapján.
Tervezett szelekció: Parragh vagy Matolcsy nevet a végén? Kötelezővé tette a kormány a nyelvvizsgát 2020-tól a felsőoktatási felvételikhez, amit most a diákok 60 százaléka tudna teljesíteni írja a HVG. Az iparkamara elnöke szerint amúgy sem kell mindenkine...
Imádják a celebek az úszó malacokat Egyszer az életében szinte minden celeb ellátogat a Bahamákon található Big Major Cay nevű aprócska szigetre, hogy ott megmártózhasson az úszó malacokkal. Járt már ott egy halom focista, Irina Sajk mo...
Tavaly is elvertek csaknem 3 milliárdot Matolcsy alapítványai Tippeljen egyet, hogy ebből mennyi volt közhasznú ráfordítás!