A nap legfontosabb hírei – 2018. március 13.

Kósa Lajosra milliárdokat bíztak (vagy nem), Matolcsy luxusházban él, sztár jön a Szigetre. Ez volt a kedd.

2018. március 13. 19:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
MSZP-Párbeszéd: Matolcsy Györgynek le kell mondania A párt szerint az MNB elnöke fián keresztül szerezte majd 500 millió forintos villáját.
Többmilliárdos vízilabda-akadémia épülne Szentendrén Egy nap alatt fogadták el az erről szóló előterjesztést, az akadémiát a Pap-szigetre tennék.
Mennyire lehet komolyan venni, hogy Orbán Viktort és Tiborcz Istvánt kitiltanák Amerikából? Egy republikánus szervezet kezdeményezte a magyar miniszterelnök és környezete, többek között Rogán, Matolcsy és Polt szankcionálását. Hogy képzelik ezt?
Szijjártó: Mi, magyarok, akik 1100 éve itt és ilyenek vagyunk a Kárpát-medencében, mi itt és ilyenek akarunk maradni, mint ahol és amilyenek vagyunk Arra a felvetésre, hogy Bécs amiről Lázár János lesújtóan nyilatkozott a felmérések szerint a világ egyik legélhetőbb városa, és Matolcsy szerint 2050-re szeretné Magyarország utolérni Ausztriát, Sz...
A Piramis - 50. adás 1. rész A játékban ezúttal egy szerelmespár, Szabina és Béla érkezett, akik elárulták, ha nyernének A Piramisban, egy lakatlan szigetre utaznának, és kipróbálnák, milyen, amikor semmijük nincs. Ellenfeleik a ...
Matolcsy öt éve a jegybank élén Az ellentábor úgy félt Matolcsy Györgytől, mint ördög a tömjénfüsttől. Mert mi van akkor, ha a jegybank és az Orbán-kormány sikeres együttműködésével talpra állítja az országot?

Mész a Szigetre? A Balaton Soundra? Komoly változás jön a fesztiváloknál Mostantól mindennél fontosabb lesz, hogy ne hagyd el a karszalagodat.
Lengyel László: Mért ne legyek tisztességes! Honnan tudhatná, hol a haza, amikor neki a világ már csak Orbán hentes-mészáros és Tiborcz, Garancsi és Matolcsy birtokainak összefüggő láncolata?
Az igazi Számkivetettek: hatalmas segítség felirattal várta megmentőit a pár Alighanem senkinek sem kell bemutatni a Számkivetett című Tom Hanks-mozit, amiben a főhős egy lakatlan szigeten ragad, méghozzá igen hosszú időre. Nos, valami hasonló történt egy horgászó párral is, a...
Gyakorlatilag senki nem használja az Origo csodaemailjét, amire 340 milliót áldoztak a magyar adófizetők Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy a fejlesztések jórészt már készen voltak, amikor megítélték a támogatást Matolcsy Ádám cégének.
Jön a Gorillaz a Szigetre Újabb fellépők neveit jelentették be a Sziget Fesztivál szervezői. A jelenlegi állás szerint az Arctic Monkeys mellett a Gorillaz lesz a másik húzónév.
Kiakadtak a vári lakók Matolcsy képzési központjától Attól tartanak, nem a képzési, hanem a vendéglátó funkciók lesznek az elsődlegesek, a zaj pedig elviselhetetlen lesz.