Ez lehet a végső csapás a daganatokra

Az amerikai Stanford egyetem kutatói olyan rákgyógyító koktélt dolgoztak ki, amely a szervezet immunrendszerét aktiválja a daganatok ellen. Tátrai Péter biológust kérdeztük.

2018. március 13. 19:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hibridek lehetnek szervdonorok 2017 év elején a disznóembriókkal folytatott kísérletek sokkolták a közvéleményt, most a kutatók tovább léptek. Nemrégiben az Egyesült Államokban a Stanford Egyetemen sikerült a bárány-ember kiméra ki...

Friss hírek
A C-HR a legnépszerűbb Toyota Magyarországon Alig másfél éve, 2016 év végén robbant be a köztudatba a Toyota előzmény modell nélküli, vadonatúj modellje, a környezetbarát hibrid hajtással taroló kategóriateremtő C-HR. Az eltelt rövid idő azonban elég volt ahhoz, hogy mára Magyarországon a trendi és futurisztikus városi crossover a Toyota legnépszerűbb modelljévé váljon.
A nap kérdése: kóser-e a klónozott disznó húsa?
Gyurcsány nekirontott az ellenzéknek Gréczy Zsolt, a DK szóvivője az ATV élő adásában üzent Hadházy Ákosnak összefogást sürgetve, mondván: Szél Bernadett erre kevésbé hajlandó.
Egyszerű zöldbableves, amit a gyerekek is szívesen megesznek Ha a zöldbablevesbe hús is kerül, olyan laktató lesz, hogy utána nem nagyon bírsz mást enni.
A tanulmányi ösztöndíj terhére emeli az SE HÖK a saját fizetését A rektor helyteleníti a lépést.
Atom zsenik Ungár Klára és a Korrupció Kutató Központ.

A történelmi fogadástól a lelocsolt locsolóig így kezdődött a mozgókép története 123 éve, 1895. február 13-án állították ki a szabadalmi oklevelet a francia Lumiére fivérek találmányáról, a mozgófényképről, amelynek története egy fogadással kezdődött: az amerikai Central Pacific v...

Top hírek:
Az Európai Unió is elítéli Oroszországot az angliai merénylet miatt Az uniós országok vezetői közös nyilatkozatban állítják: nincs más hihető magyarázat, mint hogy Moszkva áll a merénylet mögött.
Uniós vezetők: nagyon valószínű, hogy Oroszország a felelős az angliai mérgezésért Az európai uniós állam- és kormányfők szerint "nagyon valószínű", hogy Oroszország a felelős Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezéséért - közölte Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke csütörtök este az uniós vezetők csúcstalálkozóján.
Megújul a szentendrei Szerb Egyházi Múzeum Szentendre életében a szerbek és a szerb kultúra különleges helyet foglal el. Most 465 millió forintos kormányzati támogatásból újítják fel a Szerb Egyházi Múzeumot.
Kormányszóvivő: A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik Magyarország ellen A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen.
Tizenhat bemutató és hatvan repertoárdarab szerepel az Operaház következő évadában Az Eiffel Műhelyházat 2019. január 27-én, Mozart születésnapján avatják fel, míg jövő év májusában a tervek szerint újranyithat a korszerűsített Andrássy úti dalszínház is.
Hivatalos: Zlatan Ibrahimovic elhagyja a Manchester Unitedet A svéd támadó azonnali hatállyal szerződést bontott az angol csapattal és Amerikába tart.