Még több pénzt költhet el a kormány terrorellenes intézkedések címén

Mintegy 1,9 milliárd forinttal léphetik túl az eredeti előirányzatot, amit valószínűleg "eszközbeszerzésre" fognak költeni.

2018. március 13. 20:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Így lettünk Orbánék alatt a gazdasági kivándorlók országa Több százezer magyar hagyta el az országot 2010 óta. Ha valami igazán tragikus a hazai gazdaság szempontjából, ez az. A kormány válaszlépései még ennél is tragikusabbra sikerültek.
Mintha megismétlődne az összeomlás, csak 15-ször gyorsabban A 2000. év márciusában tetőzött az úgynevezett dotcom lufi, amit utána teljes összeomlás követett. Ez nem más volt, mint az internetes, telekommunikációs és egyes technológiai részvények égbe menetele, majd töredékükre zuhanása. Most úgy tűnik, a bitcoin ugyanezt az utat követi, csak sokkal gyorsabban zajlanak az események.
A Magyar Suzuki 5,3 milliárd forintot fordít kutatás-fejlesztésre A Magyar Suzuki Zrt. 5,3 milliárd forint értékű kutatás-fejlesztési programot hajt végre konzorciális partnereivel piacképes, versenyképes új személygépkocsi prototípusok és gazdaságos gyártási technológiák kifejlesztésére.
Nyolcezermilliárdos üzletbe nyúlhat bele Magyarország - A kínai napenergia hídjává válhatunk Monumentális, 5000-8000 kilométer hosszú villamos energia távvezetékkel kötné össze Európát és Kínát egy új terv. Az egyelőre hangúlyozottan hipotetikus tervek és forgatókönyvek célja európai...
Ide menekíti pénzét a magyar elit: luxus a főváros rejtekében Mutatjuk, milyen lakásokat vesznek a magyar milliárdosok....
Rengeteget köszönhetnek Orbánék a közmunkának A közmunkával a kritikus megyék munkanélküliségi adatai is látványosan tudtak javulni. Holott volt olyan megye, ahol valójában alig történt valami pozitív változás az elmúlt években.

Top hírek:
Budán tervezhet új bulinegyedet Tiborcz István egykori üzlettársa Két nappal az előtt alapított céget Tiborcz István egykori eliosos üzlettársa, hogy az óbudai önkormányzat úgy döntött, elhalasztja a Kolosy téri piac hasznosítására kiírt pályázatot.
Újabb hosszútávú fejlesztésbe kezd a Magyar Suzuki Nemsokára okosgyárrá válhat a cég esztergomi üzeme.
Az összeomlás szélén a Facebook, Zuckerberg tovább bujkál Olyanok szólítanak fel a törlésre, akik az oldalból gazdagodtak meg.
A főváros után indultak az agglomeráció lakásárai A hazai ingatlanpiaci változások a főváros és vidéki nagyvárosok után az agglomerációs településekre is begyűrűztek. A kiadott lakásépítési engedélyek száma és a telekárak növekedése is azt mutatja,...
Bértámogatással nyílik új üzem Tiszafüreden Az Európa élvonalába tartozó cég idén tovább bővül.
A Facebook a Google-t is magával rántja: bajban a techóriások Tovább folyik a verseny az 1000 milliárd dolláros vállalat címért.