Cenzúra fenyegethet Franciaországban

Cenzúrához vezet a francia kormány által a hamis hírek, az úgynevezett fake news-ok terjedésének megakadályozását hivatott törvény, figyelmeztetnek a francia Újságírók Országos Szakszervezetének vezetői. A hamarosan a parlament elé kerülő törvénytervezetet hetek óta bírálják a szakma képviselői.

2018. március 13. 20:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Biztonsági őr kell egy berlini iskolában, annyi az erőszakos migránsgyerek Németországban egyre nagyobb probléma az együttélés a bevándorlókkal. Franciaországban már iskolarendőrökről beszélnek.
Merkel elárulta, hogyan semlegesítenék Trump húzását Felgyorsítaná a tervezett adóharmonizációt Németország és Franciaország válaszul az Egyesült Államok által bevezetett adócsökkentésre - mondta Angela Merkel német kancellár szombaton szokásos hétvégi....
Újabb elemekkel bővül a francia munkajogi reform Kiterjesztik Franciaországban a munkanélküli segélyre jogosultságot a vállalkozókra és a felmondással távozó alkalmazottakra, ezzel párhuzamosan fokozzák a munkanélküliek ellenőrzését.
Brutálisan megvert négy kamasz egy zsidó fiút Franciaországban A 14 éves fiú a zsinagógábóll jött ki, amikor rátámadtak.
Egy magyarnak 3000 kilométert kellene utaznia, hogy szavazhasson áprilisban Réunion egy vulkáni sziget Madagaszkártól keletre, az Indiai-óceánon. A terület Franciaország tengeren túli megyéje. Ha valaki itt él, de szavazni szeretne, nagyon sokat kell utaznia, és minden jel s...
Három hajléktalan fagyott halálra Franciaországban Franciaország területének háromnegyedén rendeltek a hideg idő miatt riasztást kedden, ahol az elmúlt napokban három hajléktalan fagyott halálra.

Még csak februárt írunk, de Franciaországban már két terrortámadást kellett megakadályozni Gérard Collomb belügyminiszter vasárnap jelentette be, hogy az év eleje óta már két terrortámadást hiúsítottak meg, az egyiket egy nagy sportlétesítmény, a másikat pedig katonák ellen tervezték elköve...
Franciaországban betiltanák A szabadság ötven árnyalatát
Most éri meg biogazdának lenni Franciaországban Mindenkire rávernek a francia fogyasztók tudatosságban. A szektor egyelőre lohol utánuk.
Jelentősen szigorítják a bevándorlás szabályait Franciaországban Az egyik legfontosabb pont, hogy szabálysértésnek nyilvánítanák a tiltott határátlépést.
Kannibál migránsokat állítottak elő Franciaországban Zöld-foki-szigeteki migránsok estek egymásnak Párizs egyik külvárosában, Clichy-sous-Bois-ban. Horrorfilmbe illő dolgokat tettek egymással.
Ritkaság: sztáredző kosarazta ki Neymar csapatát Franciaország helyett Anglia felé venné az irányt a szakember.