Kósa "üzlettársa" - A rejtélyes csengeri asszony

Évekig nyomorban élt az a család, amelynek egyik tagja a háztartásbeli feleség 1300 milliárd forintot bízott Orbán miniszterére.

2018. március 13. 20:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbán Ráhel turisztikai tanácsadó lett, máris csökkenhet a szállásadók áfája Könnyid László, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke jelentette be a várható csökkentést.

A nap legfontosabb hírei – 2018.06.07. Ennyit keresett tavaly Orbán és Kásler, Mészáros vejének már meg is van az első milliárdja, Orbán Ráhel megérkezett a divatipar élére.
A terrorátvilágításon ugyan megbukott, de a külügy szerint így sem jelent kockázatot Zaid Naffa Orbán pedig nem foglalkozik üzleti ügyekkel, és kész.
Öt helyettes államtitkárt nevezett ki Orbán Öt helyettes államtitkárt nevezett ki Orbán Viktor a negyedik kormányában újonnan létrehozott, közvetlenül általa irányított Miniszterelnöki Kormányirodába.
Orbán újabb európai gazdasági válságról beszélt A hétvégi kötcsei polgári pikniken Orbán Viktor arról beszélt, hogy küszöbön áll egy újabb európai válság, írja az ATV. Orbán Viktor az ATV főmunkatársával beszélő kötcsei vendégek szerint a...
Orbán: európai léptékű harc zajlik A soron következő, 2019-es európai parlamenti választás az értékek és a kultúrák küzdelme lesz, és itt nagyon sok mindent lehet veszíteni.

A Puskás-ügyi nagykövet cége milliókat keresett azon, hogy Puskás relikviákat adott el a Külügyminisztériumnak Összeférhetetlen? Morálisan ingoványos? A kereszténydemokráciában nem, ha Orbán Viktor kedvenc főszerkesztőjéről van szó.
Stop Soros: Orbán helyett szégyelli magát volt professzora Nagy Boldizsár nem erre tanította a kormányfőt és a többi fideszest. 
Kásler Miklós is mondott imát az Orbán Viktorért tartott szentmisén - videó Bár miniszterként konferálták fel Kásler Miklóst, a miniszter a szentmise után azt mondta, magánemberként jött, nem a kormányt képviselte. Azt nem mondta meg, beszélt-e előtte Orbánnal, aki az 50. sz...
Orbán főtanácsadója szerint megváltozott a migránsok összetétele Meg az általuk választott útvonalak is. Bakondi György a köztévén beszélt minderről, meg arról, hogy nagy nyugtalanság van.
Orbán Viktor apja 1,29 milliárd forint osztalékot vett ki a kőbányász vállalatából Pedig nem is ez volt a Dolomit Kft. legjobb éve.
The Washington Post - Trumpék tétlenül nézik Orbánt Donald Trump amerikai elnök kormánya, a hagyományos washingtoni külpolitikával szakítva, magas rangú találkozókkal, valamint a bírálat visszafogásával próbál lekenyerezni és érdekeinek megfelelő i...