Görögországba utaznak a FIFA vezetői

Tarthatatlanok az állapotok a görög bajnokságban, a nemzetközi szövetség delegációt küld, hogy megoldást találjanak.

2018. március 13. 20:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egyet vissza A labdarúgó-válogatott a korábbi pozíciójához képest egy helyet rontott a FIFA ranglistáján.
Magyarország rontott, 50. a FIFA-világranglistán Német, brazil, portugál hármas az élen.
Kapósak a jegyek az orosz foci vb-re - Még Dél-Amerikából is sok ezren mennek Egy nap alatt 356 700 jegy fogyott el a nyári oroszországi labdarúgó-világbajnokságra. A nemzetközi szövetség (FIFA) szerdai tájékoztatása szerint a második értékesítési szakaszban keddtől lehetett...
Lecsapott a FIFA a szebb napokat is látott klubra A nemzetközi szövetség a trencsényieknek adott igazat.
A magyar gyerekfutballista-import 4. a világon Vannak akadémiáink, ahol szinte nincs is magyar futballtehetség. Megdöbbentő helyezésünk a FIFA egész világra kiterjedő rangsorában nem vicc. De kinek jó ez és miért?
FIFA-UEFA - Videóbírón vitáznak "A rendszer jó, de még sokat kell javítani rajta."

2018-as foci vb: fontos újítás lesz Az IFAB szombati ülésén szavazott a reform mellett, amelynek bevezetéséről véglegesen és részleteiben a nemzetközi sportági szövetség, a FIFA vezérkara határozhat március közepi, kolumb...
A FIFA elnöke jó hírrel szolgált Irán női futballrajongóinak Gianni Infantino látta, ahogy Teheránban 35 nőt a rendőrök vittek el a focimeccsről.
Nem ártana futballt is csinálnia Csányinak Az új FIFA-alelnök még egy pozitív szabályt sem vitt végig a hazájában. De a fejlődés óriási.
Csányi: Egyik célom a különbségek csökkentése a klubok között Csányi Sándor azután beszélt, hogy megválasztották a FIFA alelnökének.
Olyan öt- és kétezres jön, amilyet még nem láttál Az orosz FIFA bajnokság tiszteletére bocsát ki emlékérméket a jegybank.
Brit toplista: másodikként nyitott a Kingdom Come Hiába volt több új játékmegjelenésünk is a múlt héten, csak a Kingdom Come: Deliverance tudott felérni a dobogóra. Nem volt könnyű dolga, a FIFA 18-at már nem is tudta megelőzni.