Görögországba utaznak a FIFA vezetői

Tarthatatlanok az állapotok a görög bajnokságban, a nemzetközi szövetség delegációt küld, hogy megoldást találjanak.

2018. március 13. 20:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Macron testőre és egy terroristákat bújtató bűnöző együtt FIFA-ztak A bűnöző lakásában rejtőztek a párizsi terrortámadások utolsóként elfogott terroristái.

EA Play 2018 - új traileren a Madden NFL 19 Természetesen a FIFA után az amerikai foci sem maradhatott el az EA előadásáról.
Négy filmmel készül a Coca-Cola a foci-vb-re Az egyik konkrétan a FIFA 18 videojátékon belül játszódik. A másik három humoros, furcsa, illetve motivációs.
Két helyet rontott a FIFA világranglistán a magyar válogatott Két helyet rontott a magyar válogatott a FIFA világranglistán, kikerült az első ötvenből a válogatott Thu, 06/07/2018 - 21:36
A FIFA biztonsági főnöke nem tart rendbontásoktól Oroszország már a 2014-es téli olimpia biztonságára is 1,4 milliárd eurót költött.
A labdarúgó-világbajnokságon veszélyt jelenthetnek a nyilvános wi-fik Az idei FIFA labdarúgó-világbajnokság 32.000 nyilvános wifi-hálózatának közel negyedének nem titkosított az adatforgalma.

Brit toplista: vébélázban égnek a játékosok is A szokásosnál is jobban pörögtek a FIFA 18 eladásai, a masszív leárazások, a közelgő focivébé és az idevágó ingyenes kiegészítés megtették a hatásukat. Újra élen az EA Sports játéka!
32 év után visszatérhet a vb Amerikába Jóllehet mindenki az oroszországi tornára készül már, még egy fontos döntél áll a FIFA előtt.
FIFA - Már nincs felfüggesztve Guatemala tagsága Másfél éve súlyos és azonnali szankcióval lépett az ország ellen a szövetség.
Hat futballnagyság a FIFA elemző csoportjában Hat futballnagyság tevékenykedik majd az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon a nemzetközi szövetség (FIFA) technikai elemző csoportjában (TSG), amely elismerések odaítélése mellett összegzi a tapa...
Tölthető a FIFA 18 ingyenes vébéfrissítése Tegnap óta tölthető le a FIFA 18 ingyenes vébéfrissítése, amelynek hála a tornára kijutott harminckét csapattal és még további tizenhét válogatottal küzdhetünk a világbajnoki címért.
Hangolódna a foci-vb-re? Íme a hivatalos nóta Remek számot hozott össze Will Smith, Nicky Jam és az albán énekesnő, Era Istrefi a 2018. június 14-én kezdődő orosz FIFA labdarúgó-világbajnokságra. A librarius.hu értesülései szerint ők maguk is ...