Az unió külügyi főnöke beszólt a magyar kormánynak

Nem mondta ki Magyarország nevét Mogherini, de utalt rá, hogy az ENSZ migrációs csomagját ki ellenzi.

2018. március 13. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megnyílt a Szarvasi Vízi Színház Szarvas, a történelmi Magyarország közepe, a fantasztikus együttlét az önkormányzat és az alkotók, a művészek között és a közönség - ez indokolja a Szarvasi Vízi Színház sikerét - mondta az Emberi Erő...

Először mutatkozott be Magyarország önálló standdal Annecy Filmfesztiválon Először mutatkozott be Magyarország önálló standdal a pénteken záruló Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválhoz kapcsolódó filmvásáron, ahol 25 magyar stúdió negyven projektje van jelen.
Elfogadhatatlan javaslat Magyarország számára több szempontból is elfogadhatatlan az Európai Unió következő ciklusra vonatkozó költségvetés-tervezete. Erről Gulyás Gergely beszélt. Az uniós tervezet a szegény országoktól venn...
Veresége ellenére is ott lehet a vb-n Magyarország Ugyan Veszprémben kikapott Szlovéniától a magyar férfi kézilabda válogatott, de egy gólt megőrzött előnyéből.
Bocuse d'Or - Magyarország bejutott lyoni világdöntőbe
Hologram helyett Elvis Presley, ha életben nem is, ám tragikus halálát követően negyvenegy esztendővel mégiscsak megjelent Magyarország első számú koncerthelyszínén.

Merkel: Magyarország Németországot is védi Magyarország "bizonyos értelemben nekünk végzi el a munkát" uniós külső határa védelmével - mondta a kancellár az ARD német országos köztelevízióban késő este sugárzott interjúban.
A Szlovénia - Magyarország férfi kézilabda világbajnoki selejtező képei
Emberkereskedelem: Magyarország a legérintettebbek között Szerteágazó kampány indult a szexuális és munkacélú kizsákmányolás visszaszorítására.
A legjobb aktív magyar profi öklözők toplistája A Felix Promotion International versenyzői számára az elmúlt hétvégén befejeződött a tavaszi versenyszezon, de csak egy szusszanásnyi szünet lesz, hisz szeptemberben már ismét ringbe szólítják Magyaro...
Gulácsi, köszönjük! Fehéroroszország - Magyarország 1-1 Barátságos A magyar labdarúgó-válogatott a breszti DASZK Stadionban 1-1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen a fehéroroszok ellen. A vezetést a hazaiak szerezték meg az első félidőben, An...
Sok közös pont van Magyarország és Németország között a migrációs válság megítélésében Magyarország és Németország is támogatja rendőrökkel a macedón-görög határ védelmét - mondta Szijjártó Péter Berlinben a Phoenix német országos közszolgálati televíziónak.