Nem nézik jó szemmel Vona új irányvonalát a korábbi támogatók

Többször is megzavarták a jobbikos politikus lakossági fórumait.

2018. március 13. 21:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vona vesszőfutása Erdélyben Botrány Vona Gábor erdélyi fórumán. Az ott élők el akarták zavarni a Jobbik elnökét. Vona Marosvásárhelyen kampányolt, de hamar elszabadultak az indulatok. Volt, aki Allah akbar kiáltással köszöntötte...
Vona házhoz ment a székely pofonért Marosvásárhelyen A Jobbik muszlimbarát, allahozó elnöke csúnyán lebőgött az utcai fórumán.
"Vona Gábor mondjon le" "Azon vagyunk, hogy visszafoglaljuk a saját pártunkat és elzavarjuk ezt az elliberálisodott Vona Gábor-féle vezetést" - ezt mondta a Jobbik egykori képviselője. Rubi Gergely szerint Vona Gábor hátbasz...
Budaházy Eddának felfordul a gyomra a Jobbik és az MSZP összefogásától Még a Gyurcsány-Vona együttműködés is megvalósulhat - ezen háborodott fel Budaházy György húga.
Vona lassan mondva vágja Orbán szemébe, hogy hazudnak
Árnyékban maradnak a Jobbik árnyékkormányának tagjai Március 18-án mutatja be a Jobbik miniszterelnök-jelöltje azt a struktúrát, amelyben győzelmük esetén vezetné a kormányát. Vona Gábor az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: nem nevezi meg lee...

Vona Gábor kilépne az Unióból Vona Gábor kiléptetné Magyarországot az Európai Unióból. A Pestisrácok találta azt a felvételt, amin a Jobbik elnöke arról beszél, hogy inkább Törökországgal és Oroszországgal fogna össze, ha kormányr...
Vona: A Fidesz összeomlott A Jobbik vasárnap este a párt nyári gerilla-plakátkampányából ismert jelszóval: A nép nem betiltható, de a kormány leváltható! - üdvözölte a független jelölt győzelmét.
Így kell megsemmisíteni a Vona-, Szél- vagy Gyurcsány-párti érveket ÁLLÍTÓLAG Nagy segítség fideszes aktivistáknak a fényt kapott kis sillabusz. Megtudhatják belőle, hogy SOROS.
Azért tüntetnek, hogy ne az összeszerelő üzem legyen a jövőjük Mozgalmat szerveznek, és összehozzák a Szél-Vona-Karácsony vitát a tüntető diákok. Kész megoldásokat magolni a múlt és a jelen problémáira öngyilkosság - hangzott el.
Papírpénzutánzattal dobálták meg Vona Gábort Szombathelyen A Jobbik elnöke kampányrendezvényt tartott a városban.
Plakátra teszi a határzárat kritizálókat a Fidelitas Kerítésbontók címmel országos plakátkiállítást rendez a Fidesz ifjúsági szervezete, az anyagokon Szél Bernadett mellett Vona Gábor és Karácsony Gergely is szerepel majd.