Nem nézik jó szemmel Vona új irányvonalát a korábbi támogatók

Többször is megzavarták a jobbikos politikus lakossági fórumait.

2018. március 13. 21:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lehet, hogy Vona Gábor egyszer újra Jobbik-elnök lesz A párt alelnöke, Volner János szerint megvan az esély arra, hogy Vona vissza fog térni a politikába, és az sem kizárt, hogy a párt élére.

Vona Gábor Coelhóvá változott a pártháború kellős közepén A Jobbikban versenyeznek, ki tud nagyobb hülyét csinálni magából. Vona nyert
Boros Bánk: Ez a hajó elment Vona Gábor a választások előtt mindent egy lapra tett föl, és belebukott. Lemondott, ám emberei a pártban maradtak, a frakció és a felső vezetés az ő bábjaiból áll.
Dúró: a Jobbik sokkal több, mint Vona Gábor Az országgyűlési képviselő pénteken az M1-en azt mondta: a tisztújításhoz köthető mindaz, ami meghatározza a Jobbikban kialakult helyzetet.
Egymásra kacsingat a Jobbik és az LMP Az önkormányzati választás lehet a főpróbája az LMP és a néppártos Jobbik egymásra találásának. A korábbi Vona-párt radikálisai ezt már valószínűleg kívülről fogják figyelni.
Feltételeket szabott Dúró Dóra Dúró Dóra azzal a feltétellel mond le parlamenti mandátumáról, ha azt nem "Vona Gábor egy újabb emberének" adják át írta a Jobbik-frakcióból kizárt politikus a Facebook-oldalán.

Toroczkai: tömegek, komplett alapszervezetek fogják otthagyni a Jobbikot Gyakorlatilag programot hirdetett, a tagság mögé bújva kifogásolta Vona hanukai üdvözletét. Visszatér a régi Jobbik?
Vona fia elsírta magát, amikor Trianonról meséltek neki A Jobbik volt elnökének pedig a történelemtanára sírta el magát, amikor erről tanította a nyolcadikos Vona Gábort.
A Jobbik végórái: már saját emberei is otthagyják Vonáékat Elfogytak a párt aktivistái, eltűnt a tagság, szakad a párt. Most Vona tavaly kinevezett embere hagyja ott a Jobbikot.
Hatalmas a botrány a Jobbikban,mert a nőverő Juhász pártját pénzelték volna Az új elnök, Sneider Tamás oldalát elárasztották a tiltakozó bejegyzések. Vona embereiből kezd elegük lenni a tagoknak.
Lebukott a Jobbik: A növerő Juhász Pétert pénzelte volna Vona Toroczkai László a facebook-on írta meg, mi derült ki a két köpönyegforgató pártról. A Jobbikról és az Együttről.
Pörzse a helyére került A Vona-féle ballib pálfordulás eredménye.