Új kísérletbe kezdett Varga Viktor

Egészsége érdekében mellőzi a reggeli kávét.

2018. március 13. 21:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Cinthya Dictator exét többé nem érdekli a szex Úgy tűnik, Varga Viktor mégsem tud olyan könnyen túllépni a szakításon! Most például egy interjúban fejtette ki, miért nem akar sem barátnőt, sem pedig kalandot.
Varga Viktor nyílt utcán vizelt, miután összemocskolt egy taxit A taxis egész napra kiesett a munkából miatta.
Varga Viktort ölben vitte ki Puskás Peti Alig bírt talpra állni Varga Viktor a legónjárás után, Puskás Peti ölbe kapta, Sipos Tomi és Attila is próbált életet önteni a hősiesen küzdő énekesbe.

Cinthya könyörgött, hogy hozzák le Varga Viktort Rekeszeken állva egyensúlyozott a magasban Varga Viktor és bár Cinthya nyerte meg számára a feladatot, mégsem bírta nézni, ahogy szerelme küzd az elemekkel.
Drágám, add az életed! - I. évad 12. adás 2. rész Varga Viktor elszórakozott két lehetőséget, így harmadikra már nagyon oda kellett figyelnie, hogy át tudjon menni a kötélhídon. Ezt követően Sipos Tomiék egy erotikus feladatot vállaltak be, Sáfrány E...
Drágám, add az életed! - 15. adás 1. rész A négy új páros nagy lendülettel vetette bele magát a játékba, Cinthya Dictator egyből túlvállalta magukat, Varga Viktor nem boldogult a papucsokkal. Sáfrány Emese is túlbecsülte párja étvágyát, egy k...
Többé már nem így néz ki Varga Viktor, extrém frizurát csináltatott Nem gondoltuk volna, hogy ezt bevállalja.