Kósa: Megpróbáltam lebeszélni, de hajthatatlan volt

Egy csomó papírt mutatott a hölgy, de németül voltak - mondja Kósa Lajos a hvg.hu-nak az őt hihetetlenül magas összeg befektetési ígéretével felkereső nővel történt találkozójáról. Szerinte a nő csak fel akarta használni az ő nevét.

2018. március 13. 21:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rövidpályás gyorskoriban áll a bál: sztrájkba léptek a versenyzők Kósa Lajos, aki egyebek mellett a legújabb magyar sikersportág, a rövidpályás gyorskorcsolyázók elnöke árulta el, nem kis problémával állnak szemben,

A korcsolyasport Kánaánja Budapesten épül Kósa Lajos szövetségi elnök és Schulek Csaba ügyvezető az örökre eltiltott magyar vezetőkről is beszélt az Origónak.
Kósa Lajos levonta a tanulságot az 1300 milliárdos csalás-ügyében: az ellenzék mindenre képes Aludt rá párat és megtalálta a megoldást a csengeri nőről.

Hullanak a fejek Kásler körül Egyesek szerint Lázár János és Kósa Lajos embereitől tisztítják meg az apparátust.
A NER tele van gazdasági csodákkal: veszteségből 91 milliós pluszba fordította cégét Kósa Lajos felesége Úgy látszik, a Fidesz környéke Mészáros Lőrincen kívül is tele van zuckerbergi gazdasági talentumokkal...
Kósa Lajos megköszönte az erdélyi szavazatokat, de nem verték nagy dobra látogatását A külhoni magyar közösség tagjai szinte egyhangúlag kiálltak a FideszKDNP mellett mondta Kósa Lajos a Bihar Megyei Önkormányzati Konferencia nevű rendezvényen.
Újra Kósa Lajost választották meg a korcsolyaszövetség elnökének A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) tisztújító közgyűlésén újabb négy évre Kósa Lajos fideszes politikust választották elnöknek.