Kósa: Megpróbáltam lebeszélni, de hajthatatlan volt

Egy csomó papírt mutatott a hölgy, de németül voltak - mondja Kósa Lajos a hvg.hu-nak az őt hihetetlenül magas összeg befektetési ígéretével felkereső nővel történt találkozójáról. Szerinte a nő csak fel akarta használni az ő nevét.

2018. március 13. 21:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fejlesztésekre számíthat Zalaegerszeg Összesen mintegy 240 milliárd forint összegű beruházás valósul meg a Modern városok programban Zalaegerszegen és a városhoz kapcsolódóan közölte szerdán Kósa Lajos.
Ezt tenné velünk Kósa Lajos vér és tej diétája Táplálkozás-szakértők megpróbálták komolyan venni a tanácsokat.
A szakértők szerint inkább ne kövessük Kósa Lajos tejes-véres diétáját, mert nagyon káros Vér és tej fogyasztását javasolta a hosszú élethez legutóbbi kampányfilmjében a fideszes miniszter, de táplálkozástudományi szakemberek szerint jobban tesszük, ha inkább tartózkodunk az ilyesfajta di...
Kósa Lajos, vér és tej Debrecenben (videó) Durvul a kampány.
Kósa Lajos: prioritás az óvodafejlesztési program A kötelező óvodáztatás életkorának háromévesre leszállítása megnövelte az óvodai rendszer terhelését, ezért a kormány prioritásként kezeli az óvodák felújítását.
Kósa Lajos: Bözsi, a veréb és az ellopott show A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség célja, hogy még tovább fejlessze a sportágat, és minél több gyerek tanuljon meg korcsolyázni - mondta Kósa Lajos elnök.

Kósa Lajos: A beígért hódmezővásárhelyi beruházások meg fognak valósulni A Modern Városok Program nem választási eredményfüggő, azt végig fogjuk csinálni, ez nem Márki-Zay Péter személyén áll vagy bukik jelentette ki a tárca nélküli miniszter.
Kósa Lajos pakolta az olimpikonok holmiját – videó Együtt jött haza a magyar olimpiai csapattal a tárca nélküli miniszter.
Kósa Lajos is várja a pezsgőt
Aranyláz: a királyszámot nyerték meg a srácok A srácok elképesztőek voltak, minden magyar egymást ölelgette a döntő után értékelte Skype-on keresztül Kósa Lajos MOKSZ-elnök a magyar férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó olimpiai aranyérmét A ko...
Kósa Lajos: a fiúk nem elégedtek meg a bronzéremmel Amikor a dél-koreai váltó egyik tagja kicsúszott, akkor a biztonsági bronzérem már meglehetett volna, de a versenyzők nem így gondolták, és végül megnyerték a finálét. 
Kósa Lajos a vallásszabadság jogán alapuló iskolaválasztásért Kósa Lajos (Fidesz) név szerinti szavazást kért: Nem adható egyházi tulajdonba az alapfokú oktatási intézmény elhelyezésére szolgáló ingatlan, ha az átadás folytán nem marad lehetőség a lelkiismereti ...