Terrorizmust támogató embercsempész bandát lepleztek le Oroszországban

A csempészek az Iszlám Állam területére akartak eljuttatni a harcosokat.

2018. március 13. 21:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A fideszesek már Moszkvában bíznak leginkább Elképesztő fordulat a fideszeseknél: megőrülnek Putyinért, Oroszország nagyobb hatalmát szeretnék.
Diplomáciai villongás lett a Szkripal-ügyből A brit parlamentben bemutatott cirkuszi show-nak minősítette az orosz külügyi szóvivő Theresa May vádját, hogy Oroszország áll az ex-kém megmérgezése mögött.
Parádéztak a fiatal magyar vívók Oroszországban Nagyon eredményes az utánpótlásunk.
Putyin az amerikai elnökválasztásról: "Na, és mi van, ha oroszok avatkoztak be?" Az orosz elnök úgy látja, hogy Oroszország az igazi áldozat az orosz-amerikai kapcsolatokban.
Levágott kézfejek tucatjai kerültek elő a hóból Oroszországban Több mint ötven darab levágott kezet találtak egy zsákban az oroszországi Habarovszk közelében.
Oroszország déli nyitását is az afgán stratégia vezérli Miközben Oroszország kapcsolatai a Nyugattal egyre romlanak, az ország megkezdte nyitását keleti irányba, és ezzel párhuzamosan Moszkva figyelme déli irányba is fordult, újragondolva Pakisztánnal és I...

Sz. Bíró Zoltán történész Putyin választás előtti népszerűségéről és Oroszország fegyvereiről
Oroszország szerint nincs alapja Boris Johnson vádjainak Továbbra sem kezelik terrorcselekményként a volt orosz kém mérgezését.
Kilátástalanság és halál ennyi maradt az embereknek Kelet-Ukrajnában A víz mérgezett, akadozik a fűtés és az áramszolgáltatás, bedőlt az oktatási rendszer, a helyzeten pedig csak a mindezt kiváltó Oroszország segíthetne.
Euro Truck Simulator 2 - új DLC, magyar felhívás A SCS Software bejelentette az Euro Truck Simulator 2 legújabb DLC-jét, amelyben a balti államok országútjait szelhetjük át kamionjainkkal - beleérve Oroszország egy kis szegletét is Szentpétervárral....
Ismét foglyokat cserélt ki egymás között Ukrajna és Oroszország Ismét foglyokat cserélt ki egymás között Ukrajna és Oroszország, ám ezúttal nem a Donyec-medencében zajló konfliktusban fogságba esett katonát - mint korábban Nagyija Szavcsenko pilótanőt - kapta viss...
Trump, Merkel és Macron aggódnak Putyin atomfegyverekre vonatkozó tervei miatt A három politikus Oroszország szíriai szerepvállalását is megtárgyalta.