Terrorizmust támogató embercsempész bandát lepleztek le Oroszországban

A csempészek az Iszlám Állam területére akartak eljuttatni a harcosokat.

2018. március 13. 21:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Teljessé válhat Oroszország és Kína összeborulása

Putyin fogadta az ENSZ és az Európa Tanács főtitkárát Az ENSZ-nek a nemzetközi válságok megoldásában vállalt különleges szerepét, illetve Oroszország és az Európa Tanács teljes körű együttműködése helyreállításának fontosságát hangoztatta Vlagyimir Putyi...
Oroszország negyedóra alatt lerendezte Egyiptomot és gyakorlatilag továbbjutott Szalah ezúttal játszott, de csak szépíteni tudott: Oroszország-Egyiptom 3-1.
Bede Ferenc: Nagyot hibázott a bíró Nem múlik el nap tévedés nélkül Oroszországban.
Nézőpont: a közép-európai régióban hasonló Oroszország és az USA megítélése A közép-európai régióban hasonló Oroszország és az Egyesült Államok megítélése, de országonként hatalmas eltérések vannak mondta a Nézőpont Intézet kutatási igazgatója vasárnap az M1 aktuális csatorn...
Futballtörténelem: a videóbíró felülbírálta az igazit Izland Oroszországban is letette névjegyét, Dánia pedig megszakította Peru hosszú veretlenségi sorozatát.

Oroszországban állatok jósolják meg a meccsek eredményeit A legismertebb közülük Achilles, a szentpétervári Ermitázs süket, fehér macskája.
Putyin trollkodott, miközben embereket lőhetnek le a vb-n Zajlik az élet Oroszországban.
Az orosz HIV-fertőzötteknek csak a harmada kap antiretrovirális kezelést Míg a legtöbb nyugati országban egyre kevesebb az új HIV-fertőzött, Oroszországban folyamatosan nő a számuk, egyes becslések szerint már 2 millió beteg is lehet.
Blattert minden focival kapcsolatos dologtól eltiltotta a FIFA, de azért Putyin meghívására elutazik a világbajnokságra A korrupciós botrányba belebukott Blatter vezette a FIFA-t akkor is, amikor Oroszország megkapta a világbajnokság rendezési jogát.
Viharos találkozóra készülnek az olajpiac urai Gyengül az olaj árfolyama hétfőn, nagyrészt a világ két legnagyobb kitermelője, Oroszország és az Egyesült Államok kitermelésének bővülése hatására. Az áraknak ugyanakkor bizonyos mértékben támaszt...
Durván megemelnék a nyugdíjkorhatárt Oroszországban Igaz, eddig az oroszok a világátlagnál jóval hamarabb mehettek nyugdíjba.