Éles József szerint nem látni az érkező tehetségeket a Mocsai-féle kézilabda akadémiáról

A Veszprém egykori klasszisa szerint az is árt a magyar kézilabdának, hogy a bajnokságban fiatalok helyett kivénhedt légiósokkal láthatunk.

2018. március 13. 21:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megszerzi a balatonboglári sportkomplexumot is Mocsai Lajoséknak az állam Focipályástul, kézilabdacsarnokostul, uszodástul minden megy a Testnevelési Egyetemhez. Az állam előnyös szerződést köt, még azt a területet is visszakapja, amit korábban ingyen az önkormányzatnak ado...
Balatonfüreden a Jobbik jelöltje van a legközelebb a Fideszhez A Veszprém megye 2. számú választókerületben a fideszes államtitkár, Kontrát Károly vezet, mögötte a Jobbik jelölje, Kepli Lajos áll.
Simán verte a Veszprém a Komlót Idegenben nyert könnyedén a férfi kézilabda NB I listavezetője.
Negyven gólig jutott a Veszprém a férfi kézilabda NB I-ben A Balatonfüred nem tudta nagy küzdelemre késztetni a címvédőt.
Bodó dobóformája döntött Visszavágott a Mol-Pick Szeged a kiütéses őszi vereségért, a trónkövetelő egy góllal megnyerte a bajnokság csúcsrangadóját a Telekom Veszprém otthonában.
Nagy László lesérült A Veszprém első BL-meccsein még nem tud játszani.

Kézközépcsonttörést szenvedett Nagy László, a Telekom Veszprém kézilabdázója Eltört a kézközépcsontja Nagy Lászlónak, a Telekom Veszprém kézilabdázójának.
A miniszterelnök hajtott végig elsőként a várpalotai elkerülő úton Átadták a 8-as főút Várpalotát elkerülő szakaszát, amelynek átadásával végig kétszer két sávos gyorsforgalmi úton lehet autózni Székesfehérvár és Veszprém között, mintegy 50 kilométer hosszan. Az avat...
Feldarabolták a kutyakölyköt Horrorisztikus állatkínzás híre bolygatta fel a minap egy Veszprém megyei település lakóinak az életét. Egy Dabroncon élő családot bő egy hete sokkoló látvány fogadott: két kiskutyájukat elpusztulva t...
Cegléden nyert a címvédő Veszprém Nem vitték túlzásba, a második félidőt el is veszítették.
Számos programmal készülnek a magyar-lengyel barátság napján A rendezvény idei házigazdája Veszprém lesz.
Kézi-BL: a dán bajnokság elsőjét kapta a Veszprém Március 24-én jön az első nyolcaddöntős meccs.