Éles József szerint nem látni az érkező tehetségeket a Mocsai-féle kézilabda akadémiáról

A Veszprém egykori klasszisa szerint az is árt a magyar kézilabdának, hogy a bajnokságban fiatalok helyett kivénhedt légiósokkal láthatunk.

2018. március 13. 21:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Diákoknak esett a részeg Veszprém megyei tanár egy osztálykiránduláson Négy fiút bántalmazott, valamint a lányokkal is kifogásolhatóan bánt egy exrendőr kísérőtanár egy Veszprém megyei gimnázium osztálykirándulásán. A balatonszárszói túra "hangulatát" a tanerő ...

Szlovén játékost igazolt a Veszprém Világbajnoki-selejtezőre érkezett csapatával a balátlövő, végül haza sem ment.
Férfi kézilabda: a vb-kvalifikáció küszöbén a válogatott Szék nem marad üresen a Veszprém Arénában, minden jegyet eladtak a visszavágóra.
Viharkárok: Vas és Veszprém megyében is sok dolguk van a tűzoltóknak Devecserben tetőket rongált meg a jégeső, Ajkán buszmegállót borított fel a szél.
Nagy László nem számol a vb-részvételével A Veszprém átlövője nem számol a folytatással, de kész ismét segíteni, ha kell.
Kézilabda: ő lehet a Veszprém legújabb világklasszisa Vranjes régi vágya teljesülhet.

Megvan, kivel pótolhatná Ilicet a Telekom Veszprém 26 éves szlovén játékos érkezhet az előző szezonban szenvedő magyar csapathoz.
Így égett le a NAV veszprémi épülete exkluzív videóval, fotókkal Így lángolt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóságának egyik telephelye. A fotókat és a videót egy olvasónk küldte nekünk
Szabad kártyás a Veszprém a BL-ben, kipörgethetik? A Szeged főtáblán van, a másik magyar kézicsapat még izgulhat kicsit. Nincsenek tiszta szabályok.
Jövő hétvégén rendezik meg a Magyar Kórusok Találkozóját Veszprémben A Magyar Kórusok Találkozójának ad otthont Veszprém jövő hétvégén. A kétnapos rendezvényen felvidéki kórusok és Veszprém Város Vegyeskara kóruscsaládjának tagjai adnak koncertet - közölte pénteki sajt...
Új módszerrel vadásznak az autósokra Gyorshajtásra kényszerítik a rendőrök az autósokat civil kinézetű járművekkel, erre panaszkodnak közösségi oldalakon többen is. Mint mesélik, a rendőrök szinte letolják a szabályosan közlekedőket az ú...
Kézilabda: Ljubomir Vranjes marad a Veszprém edzője A svéd tréner vállalja a ráeső felelősséget, és bizakodva tekint a jövőbe.