Nem engedik be az Éjszakai farkasok nevű orosz motoros banda vezetőit Boszniába

A bosznia-hercegovinai hatóságok biztonsági okokra hivatkozva megtiltották a hamarosan balkáni körútra érkező Éjszakai farkasok nevű orosz motoros banda vezetőinek, hogy belépjenek az országba közölte értesülését a Dnevni Avaz című boszniai napilap csütörtökön.

2018. március 15. 14:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bemerészkednek hozzánk a rókák Egyre több a róka is a települések lakott, de csendes részein: főként késő este és kora hajnalban lehet velük találkozni, vagyis amikor még és már ébren van az ember. Hiszen mint a Vukból is tudjuk ...

Lehet, hogy a reflux miatt nem alszol jól? A gyomorégésen kívül horkolást, sőt akár pánikkal járó, éjszakai légzési nehézséget is okozhat a reflux, ám csak kevesen vannak tisztában a két jelenség összefüggésével.
Megbetegít az éjjeli műszak Egy új tanulmány szerint túlsúlyt, diabéteszt és más anyagcsere-problémákat okoz az éjszakai műszak.
Az éjszakai műszak felrúgja az agyunk és a gyomrunk közötti ritmust Túlsúlyhoz és anyagcsere-problémákhoz vezet az éjszakai munka.
Nagy bajt jelezhet az éjszakai izzadás A kellemetlen éjszakai izzadással nők és férfiak is találkozhatnak életük során - akár többször is, mivel számos oka lehet, távolról sem csak az, hogy meleg van a hálószobánkban. ...
Szombati eredmények Fresnoból Eredetileg a Jose Carlos Ramirez vs. Danny O'Connor WBC kisváltósúlyú világbajnoki összecsapás lett volna a fő attrakciója a szombat éjszakai fresnoi gálának, azonban a kihívó súly-, és az ebből

Turisták ellen lázadnak az őslakosok több üdülőparadicsomban Hömpölygő tömeg, éjszakai bulihangulat. Európa déli részén, a közkedvelt üdülővárosokban egyre nehezebben bírják a helyiek a tömegturizmust. A népszerű városokban élők panaszai is egyre hangosabbak.
Leszakad az ég, jégeső is jöhet Pénteken sokfelé várható zápor, zivatar. Az éjszakai órákban a zivatarok környezetében továbbra is kialakulhat felhőszakadás, vagy lokálisan jelentős mennyiségű csapadék. A Dunántúl délkeleti harmadáb...
Pacemaker az átok ellen Folyamatos éjszakai, gépi lélegeztetésre szorult az a ritka betegségben szenvedő ötéves kisfiú, akin először hajtottak végre Magyarországon úgynevezett rekesz­izompacemaker-beültetést.
F1-Archív: A fájdalom sem állíthatja meg Webbert Újabb bojkottól tarthat a Formula-1, maradandó sérüléseket szenvedett Maria de Villota, négy kiállással nyer Schumacher, éjszakai versenyt rendezhet Malajzia. Az elmúlt évek július 4-én leközölt F1-es...
Először végezték rekeszizom-pacemaker beültetését Magyarországon Az ötéves kisfiú, aki a műtétig folyamatos éjszakai gépi lélegeztetésre szorult, a májusi műtét óta jól van.
9 centi vastag falú porcelánkúpon félmillió kiló Büszke rádióadó, revans Trianonért, eldőlt fémroncs, bázisugrók ugróhelye, az éjszakai közvilágítás kapcsolója: a 85 éves lakihegyi adótorony.