Reggel 7:59

A nap legfontosabb hírei!

2018. április 16. 7:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Újra összeállt a Destiny's Child vasárnap hajnalban a Coachellán Mindenkit meglepett Beyoncé a vasárnap hajnali coachellás koncertjén.
Több mint harminc adónemet kivezetnének - lapszemle A Magyar Idők szerint alig van problémás lakáshitel.
Vay Ádám örül, hogy magyarul beszélhet Vay Ádám 10 hónap elteltével jött ismét haza: a vasárnap kezdődő hoki-vb-re készül a válogatottal. A Minnesota Wild kötelékéhez tartozó kapus nem tudja, neki szavaz-e bizalmat Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány. De az biztos, hogy eszméletlenül jó érzés itthon lenni, és végre magyarul beszélni. Amerikában csak a barátnőmmel tudtam ezt megtenni mondta lapunknak Ádám.
Polgármesterjelöltet keresnek Rákospalotán
Római-parti népszavazás a mobilgátról: a Momentum és az LMP is beleáll Újabb népszavazási kérdés csúszott át a Római-parti mobilgátról április elején, kérdésünkre az LMP és a Momentum politikusa is úgy nyilatkozott, támogatnák a kezdeményezést.
Jókor: megbüntették a mohácsi városi újságot, mert "elfelejtkeztek" az ellenzéki jelöltekről A város fideszes polgármesterének is fizetnie kell.

Top hírek:
Marcellina és Pumped Gabo magasugrással hidalták át a három lépés távolságot A Nagy Duett új évadának párosa már gőzerővel készül az első élő adásra, a próbák szünetében pedig az is kiderült, hogy az idő előrehaladtával egyre inkább közelebb kerülnek egymáshoz. Ha kíváncsi vagy, hogy Gabo énekórára vagy konditerembe jár-e szívesebben, kattints, és nézd meg a videót!
Tüntetők csaptak össze a rendőrökkel Franciaországban Elemzők szerint a szélsőbal teszteli az utcán támogatói bázisát.
Halott nő fog tanúskodni a bíróságon Felgyújtotta a barátnőjét egy amerikai férfi, a fiatal nő már a túlvilágról üzen.
Április végén lesz a magyar film napja Vetítésekkel és programokkal ünnepli számos filmes szervezet, filmforgalmazó és országos mozihálózat is a magyar film napját, április 30-án.
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Bukott a Fidesz egy mandátumot a választási matekkal Kapott is, vesztett is a Fidesz a levélben leadott szavazatokkal. A Jobbik bemákolt egy képviselői helyet.