Fintech és a hitelkártyák

Ma már az élet minden területén elvárás a digitális hozzáférés lehetősége. Különösen igaz ez a bankokra és a pénzügyi szolgáltatókra.

2018. április 16. 11:43

A cikk folytatása...Friss hírek
The Walking Dead - így fest az első 15 perc A korábbi teaser után most végre befutott a Telltale-féle The Walking Dead negyedik évadának a gameplay bemutatója is. A The Final Season első negyed órájába nézhetünk bele, így mi is átélhetjük Clementine és AJ mindennapjait.
A Deadpool 2 Colossusa egyenesen Galactus ellen indulna harcba Most, hogy egyre biztosabbnak tűnik az MCU és a Fox univerzumainak közeledése, egyre többen mernek nagyot álmodni. Stefan Kapicic köztük van.
Hatalmas szörnyeteg lesz a Honor Note 10 Augusztus 30-án, az IFA kiállításon mutatkozhat be a Huawei (Honor) gigantikus méretekkel rendelkező, bivalyerős okostelefonja.
Bemutatkozó előzetesen a Shazam! Végre megérkezett a Shazam! első kedvcsinálója. A hivatalos bemutatkozás egyelőre azt hivatott bemutatni, mennyire könnyed és laza stílusa lesz a filmnek. Valljuk be, nem erre számítottunk egy DC-től.
Shazam! trailer - hatalmat a gyerekeknek! Nagyon nehezen találja meg a saját hangját a DC filmes világa, de nincs kizárva, hogy a Shazam! jó lépés lesz majd ebbe az irányba.
Itt a Godzilla: King of the Monsters előzetes A hét közepén bemutatott teaser kedvcsináló után végre befutott a Godzilla folytatásának, a Godzilla: King of the Monsters első előzetese. A második részben bőven lesz dolga a címszereplőnek...

Top hírek:
A Disney kirúgta A galaxis őrzői rendezőjét A Disney tegnap egy közleményben jelentette be, hogy James Gunn múltbéli, vállalhatatlan Twitter-bejegyzései miatt kirúgták, így a jövőre kezdődő A galaxis őrzői harmadik részének forgatását már más fogja dirigálni.
Venom - a Comic-Conon is pörög a szimbióta láz A San Diego Comic-Con közönsége egy újabb exkluzív bepillantást nyerhetett Tom Hardy önálló Venom filmjébe, Hardy pedig örömmel vállalna egy összecsapást Pókemberrel.
Shazam! trailer - hatalmat a gyerekeknek! Nagyon nehezen találja meg a saját hangját a DC filmes világa, de nincs kizárva, hogy a Shazam! jó lépés lesz majd ebbe az irányba.
Fortnite - ajándékokkal ünnepeljük a játék első évfordulóját A játék PvE részében, illetve a battle royale módban is meglepetések várják a rajongókat.
The Walking Dead 9. évad - a Suttogók is feltűnnek az új évad előzetesében A The Walking Dead következő évadának első előzetesében újabb ellenlábasok bukkannak fel, akik a képregények rajongói számára egész biztosan ismerősek lesznek.
Ezzel a trükkel kerülnek a vírusok a mobilra A kártevőt egy másik kód csempészi az eszközre, amit egy hivatalosan letöltött applikációval kapunk. A technika csak a Google Play Store appjaira működik, az Apple szűrője sokkal megbízhatóbb.