Fintech és a hitelkártyák

Ma már az élet minden területén elvárás a digitális hozzáférés lehetősége. Különösen igaz ez a bankokra és a pénzügyi szolgáltatókra.

2018. április 16. 11:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Fintech és a hitelkártyák Ma már az élet minden területén elvárás a digitális hozzáférés lehetősége. Különösen igaz ez a bankokra és a pénzügyi szolgáltatókra.
Visszatér a Nokia X? Bemutat valamit április 27-én a Nokia, bár egyelőre csak tippelni lehet, mi lesz a kínai esemény főszereplője.
Fortnite: Battle Royale - lehetnénk többen is, mint 100-an? Az Epic Games egyik fejlesztője szerint semmi sem elképzelhetetlen.
Sony Xperia XZ2 teszt: szórakozik veled 4K kijelzős telefonjuk után egy újabb pionírt készítettek a japánok. Legújabb mobiljuk több egy szimpla ráncfelvarrásnál, ám messze nem hibamentes.
Michael Ironside: Sam Fisher sosem tűnt el Interjút adott a Ubisoftnak a Splinter Cell játékok főszereplőjét alakító Michael Ironside. A színész mesél arról, hogy hogyan öntöttek életet eredetileg Fisher karakterébe, de beszél az egészségügyi problémáiról is.
God of War - Fókuszban a mondavilág és a zenék Alig négy nap van már csak hátra, amíg megjelenik az idei év egyik legjobban várt PlayStation 4-es játéka.

Top hírek:
Kínában mindent leradíroznak a netről, ami kicsit is meleg Nincs több szivárvány, mert zavarja az állam által kedvelt tiszta harmóniát.
Tekken 7 - problémákat okoz a másolásvédelem PC-n Maga a játék producere erősítette meg, hogy teljesítménybeli gondok vannak a DRM miatt.
Defector - kémkedés és akció Oculus Riften A Twisted Pixel Games bejelentette legújabb projektjét, amely kizárólag Oculus Riftre jelenik meg idén. A Defector egy vérbeli kémjáték, melyben titkos akciókon veszünk rész szerte a világon. Döntéseinknek is súlya lesz!
Vélemény: Miért olyan suta a Ready Player One konklúziója? Egy erőteljesen SPOILERES és kifejezetten szőrszálhasogató cikk következik a Ready Player One kapcsán, amiben a film banális szegmenseit elemzem kicsit.
2018 - Íme az 16. héten megjelenő játékok listája Az elkövetkező napok leginkább várt megjelenése nem más lesz, mint a God of War új része.
N.O.V.A. Legacy, Touchgrind BMX 2 - a legjobb mobiljátékok a héten A Gameloft két új játékot is hozott, az Illusion Labs pedig kiadta különleges, BMX-es játéka folytatását.