Mészáros Lőrinc a Vice újságírójának: Valószínű, hogy ön egy Soros-bérenc

Talán amiatt következhetett erre, hogy Hind Hassan angolul beszélt.

2018. április 16. 12:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újabb Corvinus-tanszék ítélte el a listázást A Vállalatgazdaságtan Intézetet Chikán Attila alapította, a közgazdász is rajta van a Figyelő által közölt listán a Soros-ügynökök között.
Ortodox keresztények tiltakoznak hívőtársuk, Perczel István vallástörténész Soros-listázása miatt Szerintük a pártállami időket idézi az ügy.
Vége a tüntetésnek, békében vonulnak haza Soros őrjöngő hívei Elmaradni látszik a kormánymédia által rettegett utcai háború.
Utoljára egy szerb háborús bűnös nevezte idegen ügynöknek a vajdasági akadémikust, aki felkerült a Figyelő listájára A magyar nyelvű egyetemi oktatás egyik megteremtője, a kulturális autonómia egyik fontos szószólója. De fontosabb, hogy Soros.
Chikán Attila: Fenyegető, hogy olyan akadémikusokat és civileket listáznak, akik nem is politizálnak Orbán Viktor egykori minisztere elcsukló hangon kérte számon a Fideszen a Soros-listát, amelyre ő is felkerült.
Káoszt akarnak Soros emberei Soros György elégedetlen az ellenzékkel, ezért új vezetőt nevez ki, Gulyás Mártont - ezt írja az Origó. A portál szerint Gulyás egyértelműen Soros György embere, célja pedig az, hogy a sikertelen parl...

Soros és hálózatrendszere a zavarkeltésben érdekelt elemzők szerint Két nappal a választás után sem csitulnak, sőt egyre keményebbek az indulatok. A vesztesek egymásra mutogatnak, próbálják áthárítani a felelősséget, közben az ellenzéki pártoknál lemondások sorozata i...
Elégtétel: a civil szervezetekkel kezd Orbán Minősített többség birtokában az első törvények között fogadhatják el a Stop Soros!-t.
Kéri: Soros György súlyos vereséget szenvedett
Morvai: az EU migránsáradattal készül április 8-ra Morvai Krisztina független EP-képviselő szerint hatalmas az izgalom Brüsszelben: sikerül-e április 8-án megtörni, térdre kényszeríteni Magyarországot, s elárasztani hazánkat afrikai és közel-keleti be...
A Momentum kérésére Magyarországra jön Soros embere A Momentumnak sikerült ledobnia a kampánybombát!
Támogatná a bevándorlást a Jobbik Bevándorlóországgá tenné Magyarországot a Jobbik. Már mindenki Soros György zsebében van és csak a Fidesz áll vele szemben - ezt mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs ...