Nicole Kidman talpig aranyban tündökölt - Ilyen dögös ruhát húzott a díjkiosztóra

Ő volt az esti ACM Awards gála legszebbje.

2018. április 16. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elle Fanning punkká változik és szájon hányja pasiját, Nicole Kidman pedig szimplán felismerhetetlen új filmjükben Elég izgalmasnak ígérkezik.

Friss hírek
Poggyász - szombat 12.15 Hogyan lehet világhírűvé tenni egy konyhát? A Poggyász következő adásában erre is fény derül!
Emlékszel a kétéves láncdohányos kisfiúra? Így folytatódott az élete Szörnyülködve néztük, ahogy kétévesen cigizett. Vajon leszokott azóta?
Ilyen nagy már Csobot Adél pocakja! Az énekesnő legfrissebb Insta-posztján tökéletesen látszik, hogy milyen szépen kigömbölyödött a hasa. Egyszerűen gyönyörű kismama!
Leküzdötte újoncfóbiáját az Áll az Alku játékosa - hétköznap 20.55 Zsófi gyenge kezdés után is bizakodó volt a végkifejletet illetően. Hogy mennyire lesz optimista a következő játékos, kiderül hétfőn 20.55-től az Áll az Alku legújabb adásában a TV2-n!
Csoda: kezelés nélkül gyógyul a halálos beteg kisfiú fotó Van, amire nincs magyarázat, csak úgy magától megtörténik. Az orvosok szerint a kisfiú esete egyedi, vagyis ő az az egy a hétmilliárdból.
Kylie Jenner őrült elfoglalt: kétszer is megváltoztatta a hajszínét a hétvégén De melyik áll neki jobban?

Magyar is van a szórakoztatóipar 50 legbefolyásosabb nője között Havas Ágnest, a filmalap vezetőjét is beválogatták Gal Gadot, Salma Hayek és Nicole Kidman mellé.
Egy nap alatt éveket öregedett Nicole Kidman - fotók Persze egy forgatásnak köszönhetően.

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Péntek 13 Az utolsó pillanatban menekült meg a haláltól Polyák Lilla és Gömöri András Máté A színésznő és párja, Gömöri András Máté a riasztónak köszönheti az életét, valószínűleg az új páraelszívójuk lehetett a probléma okozója.
Pokoli győzelmet aratott Ricciardo Daniel Ricciardo ausztrál pilóta az antikrisztus szimbólumának (666) jegyé­ben nyerte meg a sanghaji futamot: a hatodik helyről rajtolt, a hatos kanyarban megejtett előzéssel állt az élre és pályafutása hatodik elsőségét szerezte meg. Persze, mindez lehet véletlen, ám hogy a siker letéteményese a csapatvezetés, az elvitathatatlan.
Jennifer Aniston irtó dögös volt az esküvőn - Szexi ruhában vonta magára a figyelmet A válása után ilyen szexi szettben kapták le a színésznőt.
Stílust teremtett a Vészhelyzet Ez történt a szereplőkkel a sorozat óta Stílust teremtett az 1994-ben indult kórházsorozat, a Vészhelyzet. A széria óriási sikert hozott a színészeknek, de csak George Clooney és Julianna Marguiles lett szupersztár.
Szupergyors bögrés, gyümölcsös süti: sokáig puha marad Még a mérleget sem kell elővenned! A bögrés, gyümölcsös süti szép magasra feljön, és pillekönnyű lesz.