Elhajtott a rendőrök elől, több balesetet okozott, végül már gyalog menekült, de elfogták

Egy 37 éves férfi ki akarta vonni magát az intézkedés alól. Elhajtott, de menekülés közben több, anyagi kárral járó balesetet okozott. Tinnye és Perbál között, a 102-es főúton összeütközött egy busszal, és az árokba csúszott. Gyalog menekült tovább, de elfogták. A budaörsi rendőrök közúti veszélyeztetés miatt nyomoznak.

2018. április 16. 14:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Rendőrmotoros miatt bukott, csigolyáját törte a Tour-negyedik Nibali a cél előtt 3,8 km-re esett, két és fél perces hátrányból adta fel a versenyt.
Letartóztatták a végzetes fenékfeltöltést végző sebészt Brazíliában Az orvost emberöléssel vádolják.
2 veszélyes baktérium, ami a fürdőkben fertőz, és súlyos tüdőbetegséget okoz Néhány fertőző baktérium a meleg vizű fürdőkben tanyázik. Vigyázni kell velük, mert súlyos betegségekhez vezethetnek.
Brutálisan nagy gólt lőtt az Újpest játékosa - videó! Szépségdíjas találat az EL-ben!
Treblinka az eltűntetett haláltábor nyomában Treblinka Hitler egyik legkegyetlenebb haláltábora volt, melyet a nácik 1943-ban megpróbáltak eltüntetni. Brit régészek azonban most engedélyt arra, hogy ásatást végezzenek a területen, és bebizonyítsák valóban létezett a haláltábor. A Caroline Sturdy Colls vezette régészcsapat egy korszerű légi képalkotó módszerrel, lézerszkenneléssel tette láthatóvá a talaj vizsgálatát.
Felminősítést vár a kormány Vagyis olcsóbbá válhat a magyar adósság finanszírozása.

Top hírek:
4-0-s kiütéssel továbbment az EL-ben az Újpest, a Sevillával folytatják Az 1-3-as vereség után simán fordítottak a Neftci ellen, a Fradinak egy kör jutott a selejtezőben, a Maccabi búcsúztatta őket.
A legnagyobb nevek, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio utasították vissza a Túl a barátságon főszerepeit A Túl a barátságon 2006-ban három Oscar-díjat is nyert Ang Lee rendezésében. Eredetileg Gus Van Sant rendezte volna a filmet, de mivel nem tudta összehozni az A-listás gárdát a főszerepekhez, lemondott a filmtervről. Utólag Brad Pitt, Ryan Philippe vagy DiCaprio talán már bánják, hogy nem rájuk hullott a díjeső.
Majdnem háromórás késéssel ért a Wizz Air járata Budapestre, mert leszálltak pótalkatrészekért is Az AthénBudapest-járat utasait érintette a késés.
Magyar migránsnak adta ki magát Sacha Baron Cohen, de a fegyverboltos lebuktatta Nem jött be a szűk bőrnadrág és a hatalmas álszakáll.
Papírra cseréli a műanyag szívószálakat a McDonald's Ausztráliában Papír szívószálak lesznek a műanyagok helyett az ausztrál McDonald's éttermekben. De hamarosan muszáj lesz hasonlóan megoldani a magyarországi üzletekben is.
Orbán: Európa ma szenved a migrációtól Európa ma szenved a migrációtól és a terrorizmustól, a terroristák a migrációval juttatják be az embereiket Nyugat-Európába, ezekkel a jelenségekkel szemben fel kell lépni jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök.