Visszahozza legendás játékgépét a SEGA

A Nintendo régi konzoljainak feltámasztását látva a SEGA is újra kiadja egykor méltán népszerű játékgépe, a Mega Drive füzetméretű változatát. Noha az elérhető játéklistát egyelőre nem ismertette a gyártó, minden idők egyik legsikeresebb darabja, a Sonic is bizonyára ott lesz rajta.

2018. április 16. 16:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Érkezik a Sonic kenyérpirító A SEGA furcsa projektjére összegyűlt a kitűzött összeg, megkezdődött a gyártás.

Képeken a Total War: Three Kingdoms A SEGA és a Creative Assembly újabb képeket tett közzé az érkező Total War: Three Kingdoms játékról, melyeken az évezredekkel korábbi Kínai festői környezete és a háború borzalmai egyaránt szerepet ka...
Kiszivárgott a Shenmue I & II csomag megjelenési dátuma? Kicsit korábban, mint a SEGA szerette volna, de kikerült a Shenmue I & II csomag megjelenési dátuma, ami közelebb van, mint remélni mertük volna.
Képeken a felújított Yakuza 3 A Sega kidobott egy halom új screenshotot a Yakuza 3 PlayStation 4-re érkező felújított változatából. Az eredetileg 2009-ben PS3-ra kiadott akció-kalandjáték 1080p felbontással és 60 képkocka/másodper...
Pokémon Quest, Rocket Carz Racing - a legjobb mobiljátékok a héten Az átlagnál hosszabb listát hoztunk nektek a hétre, benne battle royale-lal, SEGA-klasszikussal és egy új Pokémon játékkal.
Jönnek a SEGA gyertyák, és mi dönthetjük el, milyen illatuk legyen A gamer gyertyák aranykora van épp, a Bethesda tavaly a VR-játékaihoz adott ki egyet-egyet. A SEGA a következő.

Vajon miért keresnek Nintendo Switchet ismerő fejlesztőt a Prey alkotói? Könnyen elképzelhető, hogy a srácok valamelyik játéka, vagy egy vadonatúj alkotásuk a Nintendo konzolján is elérhető lesz.
Sonic Mania - itt is gondokat okoz a Denuvo Az új DLC másolásvédelme jelentős lassulásokkal teszi tönkre a játékosok élményét.
Új Digimon RPG érkezik PlayStation 4-re és Nintendo Switchre A Bandai Namco bejelentett egy új túlélő, körökre osztott szerepjátékot, amiben bejárhatjuk majd a digitális világot.
Megérkezett az új, javított Tegrákkal szerelt Nintendo Switch verzió Ezek teljesen védenek a Fusée Gelée névű sebezhetőség ellen, sokak örömére vagy bánatára.
Zseniálisak a Nintendo Labo verseny nyertes kreálmányai A kreativitás nem ismer határokat, a Labo-építők elképesztő dolgokat alkottak.
Octopath Traveler - Megérkeztek az első értékelések (Switch) Az Acquire és a Square Enix közös projektje a mai napon jelenik meg Nintendo Switch-re.