Visszahozza legendás játékgépét a SEGA

A Nintendo régi konzoljainak feltámasztását látva a SEGA is újra kiadja egykor méltán népszerű játékgépének, a Mega Drive füzetméretű változatát. Noha az elérhető játéklistát egyelőre nem ismertette a gyártó, minden idők egyik legsikeresebb darabja, a Sonic is bizonyára ott lesz rajta.

2018. április 16. 16:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Beleáll a retrokonzol-őrületbe a SEGA Jön a Mega Drive Mini, amely elsőként Japánban lesz elérhető, de még idén eljut más országokba is.
Bejelentették a Sega Mega Drive Minit A Sega sok év után visszatér a hardverpiacra. Japánban még idén elérhetővé teszik a Sega Mega Drive Minit, a klasszikus 16-bites konzol falatnyi mását, és jövőre talán nálunk is tiszteletét teszi.
Élőszereplős trailereken a Yakuza 6 A jövő hét kedden végre nyugaton is megjelenik a Sega bűnözőszimulátora. A közelgő dátum apropóján most három élőszereplős előzetest nézhettek meg, amelyek betekintést engednek a japán alvilágba.
Minden, amit a Dreamcastről tudni akarhattál A Checkpoint podcast vendége volt HP, aki Grathtel és Stökivel beszélgetett a SEGA idén 20 éves, utolsó konzoljáról.
Itt a Sonic Mania Adventures első epizódja A Sega két hete ígérte meg, hogy ötrészes animációs sorozatot kap a Sonic Mania. Az első epizódot áprilisra vártuk, de végül már most megérkezett. Mivel nem beszélnek benne, minden korosztály számára ...
Yakuza 6 - nagy siker a játék művészeti kiállítása Kaliforniában Múlt hétvégén nyitott a Yakuza 6 kiállítás az USA-ban, kaptunk is hozzá egy kedvcsinálót a SEGA jóvoltából.

Készül egy új Sonic Racing játék A SEGA egy nagyon rövid teaser videót mutatott be, hamarosan hivatalosan is leleplezik az új játékot.
Hamarosan bemutatkozik egy új Sonic Racing játék A SEGA őrülten pörgeti a Sonic játékokat, két platformer után nemsokára egy versenyjátékot kapunk.
Ilyen lenne a Zelda, ha a Nintendo átállna az Unreal Engine 4-re Egészen más hangulata lenne az Ocarina of Time-nak az biztos.
Olcsó kínai retrokonzol hozza vissza a 80-as és 90-es éveket Tisztára mint egy Nintendo, csak hétezer forint az ára.
Érkezik a Dont Starve Nintendo Switch Edition Jövő héten várható a Don't Starve túlélős akció-kalandjáték megjelenése a Nintendo konzoljára. A játékot a Nintendo eShop-on belül lehet majd elérni, relatíve kedvező áron, melyekhez ajándék DLC-k is ...
Nintendo Switch-re is megjelenik a Firewatch Ha valakinek eddig kimaradt volna a nagygépes, vagy a PC-s kiadás, az hamarosan pótolhatja azt akár a Nintendo konzolján.