Betonlap ütött agyon egy gyereket Szentdomonkoson

Az elrejtett cigit akarták megszerezni.

2018. április 16. 15:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Szerdán megalakítja frakcióját az MSZP Küldtek meghívót a közös listán bejutott párbeszédes és liberális képviselőknek is.
Kezdődik: Horváth Csaba bedobta az előválasztás ötletét az önkormányzati választásokra Az MSZP-s politikus szerint a VIII. és XV. kerületi időközi polgármester-választásokra már előválasztáson kiválasztott jelöltekkel kell indulni.
Hatalmas galibát okozott, miközben megpróbált eliszkolni a rendőrök elől Elfogtak egy férfit, aki először autójával megpróbált elmenekülni a rendőri ellenőrzés elől Tinnyén. Lelécelés közben több közúti balesetet is okozott.
Betonlap ütött agyon egy gyereket Szentdomonkoson Az elrejtett cigit akarták megszerezni.
A Párbeszéd is beleáll a mobilgátas népszavazásba Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke és nyertes óbudai képviselője közölte, segítenek az aláírásgyűjtésben.
Így épült Budapesten az új nemzeti stadion 70 éve kezdték meg egész Európa akkori legnagyobb építkezését. Az alkotás diadala volt.

Embertelen: 126 kilós betontömb nyomta agyon a 11 éves Balázskát a dugicigi miatt A 2016-ban történt szentdomonkosi tragédia ügyét kezdik tárgyalni hétfőn az Egri Törvényszéken.  A vádirat szerint a 14 éves helybéli fiú 2016. június 27-én beleegyezett abba, hogy ő és kiskorú tár...

Top hírek:
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Zebrán gázolták el az anyát és kisgyermekét Nagykanizsán A sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott.
Elvette Simicska a VEZ-001-et Vonától, nem használhatja többet az Audit Bayer Zsolt számolt be Simicska ellentmondást nem tűrő büntetőakciójáról. Dühös a Jobbik gazdája.
Esővel indul sokfelé a hét, de marad a 20 fok feletti csúcs Kisebb esőre, záporra továbbra is számíthatunk.
Pécsen és Debrencenben is sokan tüntettek a kormány ellen A szombati, budapesti tüntetés szervezőinek és résztvevőinek példáját vasárnap két vidéki városban is követték.