A Fidesznek 7 plusz mandátumot hoztak a maga alkotta szabályai

A sok levélszavazatot a győzteskompenzáció turbózta fel.

2018. április 16. 17:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kialakult a centrális ellenzéki erőtér, és mindenkit nehéz helyzetbe hoz Orbán Viktor lemondott a centrális erőtérről, amikor a választási kampányban kétosztatúvá tette a politikát: vagy ő, vagy Soros. A lehengerlő kétharmad után az ellenzéki szavazók találták meg egymást...
Hír: Az MSZP továbbra is vizsgálja a választás lebonyolításának törvényességét A Fidesznek nem volt elég, hogy saját magára szabta a választási törvényt, így a választás napján még több olyan dolgot is megléptek, ami miatt most rengeteg ember kérdőjelezi meg a választások tiszt...
Egyre csak gyűlnek a határon túli levélszavazatok a Fidesznek A választási iroda még mindig számolja őket, a határon túli szavazók 95 százaléka a kormánypártokat támogatja.
Visszahívná Morvait a Jobbik az EP-ből A Jobbik szerint Morvai hazugságokkal és rágalmakkal támadja a pártot, és segített a diktatúrát építő Fidesznek, ezért visszahívnák az Európai Parlamentből.
Szájer az Európai Néppártnak azt írta, hogy elsöprő médiaerővel szemben kellett kampányolnia a Fidesznek A fideszes EP-képviselő a valóság teljes ellentétéről számolt be a Fidesz-KDNP uniós frakciótársainak.
Az utolsó pillanatig kitartott a remény, hogy nem lesz kétharmad Nagy volt a csalódottság, amikor kiderült, hogy mégis újra összejöhet a Fidesznek. Az Oktogont blokád alá vonó fiatalok attól tartanak, hogy a következő négy év semmivel sem lesz jobb az előzőeknél.

Ezen a néhány körzeten múlik, lesz-e kétharmada a Fidesznek Kevésen fog múlni, hogy lesz-e kétharmados többsége a Fidesz-KDNP-nek. Ehhez 133 mandátum szükséges, a Fidesz most ennek a határán ellensúlyozik. A
Gulyás Gergely: száz felett minden egyes mandátum ajándék A Fidesz frakcióvezetője szerint az elmúlt évek fejlődésének folytatásához a Fidesznek kell nyernie.
Závecz: Nem tudni, lesz-e újból kétharmada a Fidesznek Kijött a Závecz Research legújabb felmérése, eszerint a DK és az LMP várhatóan bejut a parlamentbe, az Együtt és a Momentum viszont nem túl jó eredménnyel kecsegtet. Az örök kérdés, hogy lesz-e kétha...
Republikon: 113 képviselője lesz a Fidesznek
Republikon: ötpárti lehet a parlament A Fidesznek kismértékű többsége lehet derül ki a Republikon felméréséből.
Több helyen is visszalépést ajánlottak fel Karácsonyék Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke, országgyűlési képviselője és jelöltje azt mondta, van mitől félnie a Fidesznek.