Mint két óvodás, úgy esett egymásnak Trump és Comey

Az Egyesült Államok elnöke és legfőbb nyomozóhatóságának volt főnöke hazugozza-taknyozza egymást a világ szeme láttára. Comey új könyvében keresztapához hasonlítja Trumpot, aki szerinte szellemileg-egészségileg alkalmas, erkölcsileg alkalmatlan elnöknek.

2018. április 16. 18:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kétszázmillió dollárt ad a Pentagon az ukrán hadseregnek Alig négy nappal Trump és Putyin csúcstalálkozója után döntöttek a támogatásról.

Mit tippel, kinek a képe ugrik fel, ha rákeres az idióta szóra? Trump-ellenes aktivisták elintézték, hogy az amerikai elnök fotói legyenek ilyenkor az első találatok.
Donald Trump meghívta Washingtonba Vlagyimir Putyint A bejelentés előtti órákban szavazta meg az amerikai szenátus egyhangúlag azt a határozatot, amely elutasítja Vlagyimir Putyin hétfőn tett javaslatát.
Donald Trump nagy eredményekre számít a helsinki csúcstalálkozó után Az amerikai elnök Twitteren azt írta: sok fontos témát vitatott meg Putyinnal.
Washingtonban tárgyal Juncker és Trump a transzatlanti kereskedelmi kapcsolatokról A védővámokról és a kereskedelmi konfliktusról is szó lesz.
Trump szerint vége a rossz kapcsolatnak Donald Trump amerikai elnök „termékeny párbeszédnek” minősítette a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tartott hétfői találkozóját.

Először fog négyszemközt tárgyalóasztalhoz ülni Putyin és Trump Hétfőn a finn fővárosban tartják az amerikai-orosz csúcstalálkozót, az elemzők és a nagyvilág igen kíváncsian várják az eseményt. Lássuk, mit lehet tudni, illetve mit lehet még csak sejteni a találkoz...
Trump megint hihetetlen - megvan, hogy készül találkozójára Putyinnal Igazából meg sem kell lepődni azon, hogyan készül Donald Trump a Vlagyimir Putyinnal esedékes, fontos találkozóra.
Kabarét rendezett Trump, amikor Erzsébet királynő végigvezette a díszőrség előtt Nem igazán volt meg az összhang.
Történelmi csúcson a Nasdaq, a Facebook és az Amazon Tetszett a tőzsdéknek Donald Trump mai formája, több papír is új árfolyamcsúcsokig szárnyalt.
Trump kétszer annyi pénzt követelne a NATO-tagállamoktól Az eddigi két százalék helyett négyet kellene költeni a hadseregre.
Trump kegyelemben részesítette az oregoni gazdákat Donald Trump amerikai elnök kegyelemben részesítette azt a két oregoni gazdát, akiknek a bebörtönzése miatt 2016-ban több napig tartó fegyveres összetűzések törtek ki