Friss fotón Kudlik Júlia - A 72 éves bemondónő most így néz ki

Így néznek ki ma a Magyar Televízió legendás bemondói.

2018. április 18. 6:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ma 73 éves Kudlik Júlia Friss fotókon a Magyar Televízió bemondónője Kudlik Júlia bemondónő, műsorvezető a képernyőn nem szerepel, csak fellépései vannak.

Friss hírek
Soroksári gyilkosság: Remegő kézzel jött ki a rendőr a helyszínről A soroksári bicikliút közepén áll, s megtörve mutatja Krisztina utolsó perceinek helyszínét Kardos Lajos. A fiatalon megözvegyült férfi egy hónap híján öt éve veszítette el a feleségét, a Bors munkatársával most újra kilátogatott oda, ahova a legfájdalmasabb emlékek kötik.
Dárdai Pál: nyugdíjas állás a kapitányi poszt Kapitánytörténelem Magyarországon az egyik legtöbbet kritizált állás a labdarúgó-kapitányé. Sorozatunkban korábbi magyar szakvezetőkkel idézzük a múltat, és azt, hogy azóta mi történt velük. Dárdai Pál a soros.
Liptai: Ádám az életem végéig a társam lesz Igencsak szerelmes hangulatban ért haza a tengerentúlról a színésznő és férje, akik családostól, barátokkal utaztak a nászútra. Bár tízen voltak, azért jutott idő a romantikára is.
Bombaparty Maryvel - III. 9. rész Zenés szórakoztató műsor
Harag - augusztus 24., péntek, 21.55 Ajánló - Szereplők: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Michael Pena, Logan Lerman, Jon Bernthal 
Megasztár III. Döntő - 9. rész Tehetségkutató műsor

Elhunyt a magyar televíziózás legendás alakja Elhunyt Kelemen Endre, a magyar televíziózás legendás alakja, aki többek között a Családi kör című népszerű tv-műsor adásait vezette. A műsorvezető halálának hírét a család az alábbi közleményben tuda...
"Őrület, itt most mindent szabad!" - mondták, majd el kellett ásnia egy filmet a kukoricásban Wisinger István a legismertebb tévés személyiségek egyike volt a Kádár-korszakban. Volt egy illúziója a BBC szintjére emelt szabad Magyar Televízióról. Képesnek érezte magát arra, hogy ennek felépíté...

Top hírek:
Puha, omlós, áfonyás, fehér csokis muffin: jobb, ha egyszerre dupla adagot készítesz Az áfonyás, fehér csokis muffin igazi édes kényeztetés, csak kapkodod egyiket a másik után.
"Mi ez a has?" - Selena Gomez bikinis fotóján röhög a világ Filmet forgat, neves cégek kampányarca, ha pedig ideje engedi, a barátaival utazgat. Most ismét rajta nevetnek az internetezők.
Ropogós, fűszeres, grillezett pulykaszárny: ez a pác valami csúcs Ha nem akarsz drága húsokat sütögetni, de eddig idegenkedtél a pulykaszárnytól, itt az idő, hogy ezt kipróbáld!
Zamatos, kolbászos kelkáposztaleves, amiből szívesen repetázol Ez a kolbászos kelkáposztaleves még a frankfurtinál is finomabb, könnyen és egyszerűen elkészítheted.
Szívfacsaró: így végeznek magukkal fogságban az édes kis koboldmakik A vadon élő cuki állatoknak sokszor az a vesztük, hogy olyan cukik. Mindenki látni akarja őket a természetes élőhelyükön vagy ami még rosszabb otthon, a ketrecben. És ebbe szó szerint belehalnak, sőt kihalnak. A Fülöp-szigeteki koboldmakik egyenesen saját magukat ölik meg fogságban. Szomorú cikk következik.
Fixi, Foxi és barátaik - hétköznap 12.55 Ajánló - Rájuk mindig számíthatsz. Még akkor is, ha épp galibát kell okozni valahol! Fixi, Foxi és barátaik: hétköznap délutánonként 12.55-kor a Kiwi TV-n!