Friss fotón Kudlik Júlia - A 72 éves bemondónő most így néz ki

Így néznek ki ma a Magyar Televízió legendás bemondói.

2018. április 18. 6:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy táncművésztől kapott elismerést Nika lambada-koreográfiájára Az énekesnő a Vigyázat, szülővel vagyok! hétfői adása után elmondta, hogyan és miért tanult meg lambadázni, ezt követően pedig kiderült, Nika édesanyja imád bulizni.
Felejthetetlen pillanatot elevenített fel szüleiről Katus Attila Stohl Luca az adás után Katus Attilát és anyukáját is kifaggatta a műsorban történekről, majd az aerobik edző elárulta, hogyan találták meg a lopott biciklit. Ezt követően egy nagyon megható pillanatot is felelevenítettek együtt
Singh Viki ebben kér mindig segítséget édesapjától A Vigyázat, szülővel vagyok! hétfői adása után Stohl Luca, a műsor online riportere Singh Vikivel és apukájával beszélgetett a kulisszák mögött. Viki elárulta, általában miben kér segítséget édesapjától. A beszélgetés során az énekesnő testvéreiről is esett néhány szó.
Vigyázat, szülővel vagyok! - 16. adás Vigyázat, máris érkezik az aranytorkú énekesnő, aki pici lányként is már a színpadon állt, a virágokat pedig az öltözőbe kapta. Jön a fitnesz félisten, aki gyerekként a tesójával és néha a tűzzel játszott. És még egy fantasztikus énekesnő, aki mindig is egzotikusnak számított. Neki azonban ez volt a természetes.
Szárnyas betéttel hozta kellemetlen helyzetbe édesanyját Nika Nagy hatással volt Nikára egy reklám, és ezt a lehető legrosszabb pillanatban demonstrálta édesanyjának az énekesnő...
Legalább két alsónadrágot használ el naponta Katus Attila És hogy ennek mi az oka? Ezt is elárulta a fitneszedző a Vigyázat, szülővel vagyok! stúdiójában.

Top hírek:
A magyar színésznő boldogtalan házassága miatt hízott meg - 6 év után vált el férjétől Cseke Katinka elárulta, miért romlott meg a házassága.
Heti horoszkóp: Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő 7 napban? Olvasd el a heti horoszkópot: előrejelzésünk május 21-től május 27-ig szól.
Éjjel is pörgetik az anyagcserét! A 8 legjobb fogyókúrás vacsora Egyszerűbb és kicsit időigényesebb fogyókúrás vacsoraötleteket is mutatunk.
Nézd meg a halántékod! Ha ezt látod, epe- vagy májproblémáid lehetnek Több dolgot is jelezhet a halántékon rendszeresen megjelenő pattanás. Elmondjuk, mire figyelj, hogy rájöjj, a máj vagy az epehólyag jelez-e.
4 hónapot töltött papírhajtogatással: ilyen bámulatos kép lett a vége A kis hableányban sem látni ilyen szépséget: nem gondoltuk, hogy ennyire gyönyörű lehet egy papírból készült korallzátony.
Győrfi Pál 21 éves fia piszkosul jóképű - Danit a modellszakma is felfedezte Győrfi Dániel nagyon sármos pasivá cseperedett.