Izgatott vagy, ideges vagy levert? Nézd meg ezt a boldog veszprémi férfit a boldog kőszáli kecskével!

Terápiás fotósorozat: végignézed, jobb kedved lesz. ENNYI!

2018. április 20. 14:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Kalányos Ferenc tizedes lett a hétezredik Letette esküjét a Magyar Honvédség hétezredik önkéntes tartalékos katonája.
Hatalmas leépítésre készül a Deutsche Bank Nem zárt jó első negyedévet a Deutsche Bank, és komoly megszorításokra készülnek.
15 év után ismét felejthetetlen BL-döntőt rendezhetnek Kijelölték a 2020-as helyszínt!
Évtizedes tragédiák árnyékában dönt Írország életről és halálról A katolikus országban pénteken népszavazást tartanak arról, hogy lazítsanak-e Európa legkeményebb abortuszellenes szabályzatán. Az ország megosztott, miközben minden évtizedre jutott olyan brutális történet, amely miatt újra és újra fellángolt a kampány.
Szeptemberben kezdődhet a Vörösmarty tér és környékének felújítása A komplex felújítás elsődleges célja a környező utcákkal egységes arculat kialakítása és a Vörösmarty tér jelenleg is domináló gyalogos forgalmának megtartása.
Ennek a kilencven százaléka rágalmazás, vérlázító Megszólalt a tatabányai hajléktalanok meggyilkolásával vádolt kamasz anyja.

Top hírek:
Bárki beleszólhat, hogyan fejlődjön Budapest Jobb partnere lesz a kormány a fővárosnak, jelentett ki Fürjes Balázs államtitkár.
Fucsovics nyert, Wawrinkával játszik A fontos pontokat beütötte a legjobb magyar teniszező a genfi salakon. 8 között van.
Füstölt a 2-as metró egyik kocsija, a Deák és a Déli között pótlóbuszok járnak A Deák és a Déli között nincs közlekedés.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
A Facebook most meztelen képeket kér a felhasználóktól Zuckerberg nagyon szeretné, ha bíznának bennük.
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.