Beszéljünk a "gyűlöletpropagandáról"!

Lassan tényleg a végére érünk a "Mi miatt vesztett az ellenzék?" című tragikomédiának.

2018. április 20. 15:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Orbán megmutatta az ovisoknak, hogy kell gólt rúgni A miniszterelnök megosztott egy videót az óvodai látogatásáról.
Az ENSZ emberjogi biztosa Ausztriát és Európát szidja Egy szakértői találkozón fakadt ki a jordán herceg, aki persze az arab országokat nem bírálta.
Nyártól a kempingezők is wifizhetnek a Balatonnál Nagy sávszélességű wifi-hálózatot telepítettek két népszerű balatoni kempingben. A siófoki Aranypart és a zamárdi Mirabella vendégei az idei szezontól kezdve használhatják a szolgáltatást.
Kiderült, mikor kerül mozikba a Ragyogás folytatása Azaz az Álom doktor filmadaptációja, amely Stephen King azonos című regényéből készül.
Szijjártó Péter: felelőtlenség lenne Nagy-Britanniát kizárni az európai biztonság garantálásából Európának jelenleg rendkívüli biztonsági kihívásokkal kell szembenéznie, a tömeges migráció és a terrorizmus jelentette fenyegetés a hidegháború vége óta nem volt olyan súlyos, mint jelenleg.
Visszajutott a németekhez, hogy az M1 beszívta egy kamuriportjukat Essen, Fasten, Scooter.

Top hírek:
Bárki beleszólhat, hogyan fejlődjön Budapest Jobb partnere lesz a kormány a fővárosnak, jelentett ki Fürjes Balázs államtitkár.
Fucsovics nyert, Wawrinkával játszik A fontos pontokat beütötte a legjobb magyar teniszező a genfi salakon. 8 között van.
Füstölt a 2-as metró egyik kocsija, a Deák és a Déli között pótlóbuszok járnak A Deák és a Déli között nincs közlekedés.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.
Nyomoznak a fideszes képviselő offshore számlájának ügyében Szabó Zsolt államtitkárról és feleségéről a kampányhajrában állította azt a Magyar Nemzet, hogy egy olyan offshore cég igazgatói, amelynek számláján 1,2 milliárd forintnyi pénz van. Nyomoznak.