Tovább növelték tartozásaikat a kórházak

A kórházi tartozások rendezésére legutóbb tavaly év végén kényszerült a kormány, akkor 44 milliárdot kaptak az intézmények.

2018. április 20. 16:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Peking és Washington lemond a kereskedelmi háborúról Megállapodtak, nem emelnek további vámokat.
A magyar film nyerte a kritikusok különdíját a 71. cannes-i filmfesztiválon Szilágyi Zsófia Egy nap címe filmje nyerte el szombaton a Filmkritikusok Nemzetközi Szövetségének (FIPRESCI) kategóriadíját a 71. cannes-i filmfesztivál párhuzamos válogatásaiban bemutatott első és második filmek közül.
Kincsek lapulhatnak a padláson: ezekkel a régi játékokkal százezreket kaszálhatsz Érdemes áttúrni a régi dobozokat....
És akkor Mészáros turulja nem kapkod a migránsok eldobált szendvicsei után Megalakult az új kormány, migránsok eldobott szendvicseivel riogatják a sertéspestis miatt aggódókat, a Balatonon nagy drágulás várható az idei szezonban. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
A neoliberalizmus a közgazdaságtan perverziója A globalizációt csinálhatnánk teljesen másképp is, csak rajtunk múlik. Nem kéne lehülyézni a vidékieket, nem szabad összemosni a bevándorlást a vendégmunkásokkal, a szabadkeresekedelmi egyezményekből kevesek profitálnak, a közgazdászoknak pedig szerényebbnek kéne lenniük a társadalmi vitákban. Dani Rodrikkal, a Harvard egyik sztárközgazdászával interjúztunk.
A náthától is jobban féltjük gyerekünket, mint az elhízástól A 0-10 éves korú gyerekeket nevelő édesanyák legnagyobb félelme, hogy a gyereknek eltörik a karja vagy a lába, a legkevésbé pedig attól tartanak, hogy a gyerek túlsúlyos lesz ez derült ki az Európai Elhízás elleni nap alkalmából, az NRC által készített reprezentatív felmérésből. Míg az édesanyák kétharmada tud arról, hogy az elhízás kockázata gyerekkorban a megfelelő táplálással és életmóddal jelentősen csökkenthető, nagyon kevesen tesznek valós lépéseket ennek érdekében, ráadásul akkor sem a megelőzésben fontos első 1000 napban, hanem jellemzően csak a nagyobb gyerekeknél kerül elő ez a kérdés.

Top hírek:
A lengyel vendégmunkások kiszerettek Nagy-Britanniából, inkább ide mennének Már nem Nagy-Britannia a lengyel vendégmunkások kedvenc célországa - idézte a Work Service munkaerő-közvetítő cég legújabb jelentését a Napi.hu.
Kitört a nyár: hol lehet strandolni már most is? Akadnak strandok, amelyek már most kinyitnak.
Ciklonok, korrupció és gyilkosságok: ne csodálja, hogy egekben a vanília ára A világ egyik legdrágább fűszerévé vált a vanília, amelynek ára az utóbbi időben a többszörösére ugrott. Fő termőhelyén, Madagaszkáron gyilkosságok és erdőirtások kísérik a termesztését.
MAZARS: A reklámadó többeket érinthet, mint hittük! Az eddigiekkel ellentétben azoknak is fontos dolguk lehet a reeklámmadóval, akiknek csak csekély mértékű reklámbevételük volt. Nekik 100 millió forintos bevétel alatt adót ugyan továbbra sem kell fizetniük, de az adóhatóság honlapján megjelent nyomtatványt ki kell tölteniük és be kell benyújtaniuk május végéig.
30 ezer malacnak építettek emeletes panelházakat Kínában Szomszédok teleregény is lesz?
Decemberben távozhat a Goldman Sachs vezérigazgatója Az amerikai és ezzel a világ bankszektorának egyik legnagyobb hatalmú vezetője, a 63 éves Lloyd C. Blankfein decemberben távozhat a Goldman Sachs befektetési banktól. A Goldman elnökét, David M....