Orbán azt ígérte, az EU öt legjobb helye közé kerülünk mutatjuk, honnan indulunk

Nehéz dolga lesz Orbán Viktornak, ha azt szeretné, hogy Európa öt legélhetőbb országa közé kerüljünk. Két mutató van már most is, amelyben az első ötben állunk, de nálunk rosszabbul csak a bolgárok érzik magukat.

2018. május 10. 18:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hűs szinti-pop, egyenesen Dániából az A38-on A First Hate szinti-pop duó masszív nemzetközi reflektorfényben tavaly végigjárta Európa, Nagy-Britannia, sőt, Kína klubjait is.
Ján Figel: Európa vagy tanul a migrációs válságból, vagy elbukik Válság van a kapunk előtt; vagy tanulunk ebből és Európa erősebbé válik, vagy pedig elbukunk mondta az Európai Unió vallásszabadságért felelős különmegbízottja az M1-nek adott interjújában.
Zuckerberg: Bocs, Európa! Ezúttal Brüsszelben tett ígéretet, hogy megjavítja a Facebookot. A lopott adatok politikai felhasználásáról is kérdezték.
Hat év börtönre ítélték a 2016-os Eb-re tervezett terrortámadással megvádolt férfit A férfit két éve fogak el Ukrajnában, és azzal gyanúsították meg, hogy terrorcselekményeket készült végrehajtani Franciaországban az Európa-bajnokság idején.
A lehetetlent is megpróbálná a dobogóért a magyar pilóta Nagy Dániel a harmadik helyről indul a TCR Európa-kupa második hollandiai futamán.
Soltész Miklós: A kereszténység összefogásán múlik Európa megmaradása Azzal, hogy Magyarország már az elmúlt években elkezdte megvédeni a határait, a nyugati társadalmak is ráébredtek arra, hogy liberális vezetőik rossz irányba viszik az országukat.

Magyar Levente: Közép-Európa egyre erősebb és ez sokakat irritál Közép-Európa egyre markánsabban zárkózik fel, egyre erősebb és markáns politikai véleményeket fogalmaz meg, ami sokakban irritációt vált ki jelentette ki Magyar Levente, a külügyi tárca parlamenti ál...
Székelyföldön ülésezik az Európa Tanács szakbizottsága A székelyföldi Bálványosfürdőn ülésezik május 30-31-én az Európa Tanács (ET) Helyi és Regionális Önkormányzatok Kongresszusának önkormányzati szakbizottsága - jelentette be egy csütörtöki sepsisze...
Vizi E. Szilveszter: Európa sikerének titka a sokszínűség Európa sikerének titka a sokszínűség, és ezt meg kell őrizni - hangsúlyozta Vizi E. Szilveszter akadémikus, a Magyarország Barátai Alapítvány kuratóriumának elnöke szerdán Berlinben az alapítvány Magy...
Európa gyors megoldást akar az iráni atomalku érdekében Mogherini: Európa gyors megoldást akar az iráni atomalku védelme érdekében Néhány héten belül részletes, gyakorlati megoldásokat keresnek arra, hogy megőrizhessék az Iránnal nukleáris prog...
AK: valami hiányzik Európából Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint "valakik ellopták Európa lelkét, és lélek nélkül nincsen jövő", ezért az Európai Uniónak vissza kell találnia a zsidó-keresztény kultúrkör értékeihez, am...
14 km-t futottak Budapesten az Európa-napon Bemutatták az EU&ME kampányt is, ami a fiatalok figyelmét akarja felhívni az EU előnyeire.