Orbán azt ígérte, az EU öt legjobb helye közé kerülünk mutatjuk, honnan indulunk

Nehéz dolga lesz Orbán Viktornak, ha azt szeretné, hogy Európa öt legélhetőbb országa közé kerüljünk. Két mutató van már most is, amelyben az első ötben állunk, de nálunk rosszabbul csak a bolgárok érzik magukat.

2018. május 10. 18:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dübörgött a feltörekvő ifjúság Lehettek fenntartásaink, hogy vajon mi sül ki a nem túl nagy fantáziával Európa-bajnokságok néven Glasgow-ban és Berlinben összehozott multisport Eb-ből.

Továbbjutott a Vidi, az AEK Athénnal játszhat a BL-csoportkörért, az Európa-liga pedig biztos A fehérvári csapat két döntetlennel, idegen rógott góllal továbbment. Biztos a csoportkör a két nagy európai sorozat valamelyikén.
Bajnokok Ligája selejtezők, harmadik kör, visszavágók Bajnokok Ligája selejtezők, harmadik kör, visszavágók hir top téma bl Bajnokok Ligája magyar MOL Vidi FC eredmény panucci h, 08/1...
Egy 18 éves svéd srác a rúdugrás Európa-bajnoka Még meg sem született az idei győztes, amikor utoljára ketten is átugrották a hatméteres álomhatárt.
Megkérdeztük a nyugat-európaiakat, szívesen látnák-e Európa élén a kontinens vezetésére bejelentkező Orbánt A Szigeten vendégeskedő több tízezer nyugat-európai turista között végeztük el az Európai Konzultációt. Sajnos úgy tűnik, ők még nem készültek fel az Európai Együttműködés Rendszerére.
Baji a nyolcadik, célfotó döntött 110 gáton Pénteken rendezték a berlini atlétikai Európa-bajnokság 110 méteres gátfutásának döntőjét.

Sós Csaba szerint mindenki kihozta magából a maximumot Sós Csaba szövetségi kapitány szerint minden úszó kihozta magából a maximumot a Glasgow-ban csütörtökön befejeződött Európa-bajnokságon, ahol a magyarok négy arany-, három ezüst- és két bronzérmet gy...
Pénteken kezdődik a Kurultaj hagyományőrző seregszemle Bugacon Pénteken kezdődik Európa legnagyobb hagyományőrző rendezvénye, a Kurultaj Magyar Törzsi Gyűlés Bugacon, ahova világhírű hadi hagyományőrzők, zenészek, sportolók és tudósok érkeznek 12 országból 26 ne...
Nébih: Európa-szerte terjed az afrikai sertéspestis Európa-szerte terjed az afrikai sertéspestis, az elmúlt két hónapban több európai országban is rosszabbodott az afrikai sertéspestis (ASP) járványhelyzet - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Élelmisz...
A nap legfontosabb hírei 2018.08.06. Kapás Boglárka Európa-bajnok lett, nagyon meleg lesz a héten, Puzsér Róbert főpolgármester lenne.
Milák arany-, Kenderesi ezüstérmes 200 pillangón Milák Kristóf arany-, míg Kenderesi Tamás ezüstérmet nyert vasárnap 200 méter pillangóúszásban a Glasgow-ban zajló multisport Európa-bajnokságon.
Kozma Dominik úgy nevetett saját viccén, hogy véget ért az interjúja A magyar úszó számtalanszor meglepte már a magyar sajtót egy-két beszólással, szombaton újabb aranyköpés hangzott el az Európa-bajnokságon.