Elámulsz, mekkorák már a megasztáros Szabó Eszter és Kontor Tamás fiai - Fotók

Szabó Eszter pocakja már a harmadik Megasztár végén kerekedni kezdett.

2018. május 16. 12:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Megasztár énekesnője vérforralóan szexi - Szabó Eszter vállalja telt idomait Szabó Eszter, a Megasztár kalapos énekesnője fürdőruhás fotót posztolt.

Nagy a baj? Kórházi ágyáról posztolt a Megasztár énekese! Több mint hat éve már, hogy a Megasztár 6. szériájában elindult és egészen a döntőig menetelt. Most sokan aggódnak érte.
Megasztár III. döntő - szombat 21.30 Ajánló - Megasztár döntő, 3. évad: szombat esténként 21.30-tól a Zenebutikon!
Megasztár III. Döntő - 8. rész Tehetségkutató műsor
Galambos Dorina kivirult a szakítás óta - sztárok a Szigeten! - fotók A Bors jó néhány hazai hírességgel összefutott a nyár legnagyobb buliján. Feltűnt ugyanis Tóth Vera, majd a frissen szakított Galambos Dorina is. Mindketten a Megasztár 2003-as első évadában versenyez...

Megasztár III. Döntő - 7. rész Tehetségkutató műsor
Rúzsa Magdi kész az anyaságra A Megasztár egykori győztese most jutott el arra a pontra az életében, hogy gyermeke legyen.
Megasztár III. Döntő - 6. rész Tehetségkutató műsor
Megasztár III. döntő - szombat 21.00 Ajánló - Továbbra is fényesen ragyognak a csillagok a Megasztár színpadán. A III. évad legszebb pillanatai! Megasztár döntő III. évad: szombat esténként 21.00-kor a Zenebutikon!
Megasztár III. Döntő - 5. rész Tehetségkutató műsor
Közös videoklipet forgat szerelmével Patai Anna? Patai Anna szinte a nézők szeme előtt nőtt fel. Az énekesnő nemrég sikeresen leérettségizett, hamarosan pedig az angol nyelvvizsgával is megpróbálkozik. A FEM3 Café adásában Anna mesélt énekesi karrie...