Kiskorúakat kényszerített prostitúcióra egy bolgár bűnbanda

Megvették a gyereklányokat a szüleiktől.

2018. május 16. 16:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Már az okostelefon-használók körében is megvan a kétharmad A magyar lakosság 67%-a használ okostelefont internetezésre.
Menő! Így néznének ki a Jóbarátok lakásai mai stílusban berendezve Laknánk!
Több tízezer forint adójóváírásról maradhatunk le, ha nem figyelünk eléggé Néhány nap maradt csupán az idei szja-bevallási határidőig, érdemes mindent alaposan ellenőrizni, az adóhivatal által elkészített tervezetet pedig átnézni, hogy ne maradjon ki semmi a bevallásból, előfordulhat ugyanis, hogy az ügyfélkapun található dokumentumot is ki kell még egészíteni.
20 éve nem volt ennyire jó bőrben a magyar gazdaság Szajlai Csaba az optimisták táborát erősíti, mivel az eddigi tapasztalatok alapján a második negyedév még jobban pörög. Van még svung a magyar gazdaságban.
Több hektáron vágják ki a fákat a Balatonnál Nemcsak a természetet, hanem a kerékpárutat is pusztítják.
Szanyi Tibor felszámolná az MSZP-t Elnöki programja kész, de még nem döntötte el, elindul-e most is. Kunhalmi Ágnest ugyanakkor nem tudja támogatni, azt sem tudja, milyen diplomája van.

Top hírek:
Lelőttek két palesztint az izraeli katonák a Gázai övezetnél Több százan tüntettek kedden is az övezet határában, Ciszjordániában összecsapások voltak.
Nemet mondtak a skótok London Brexit-törvényére Edinburghnak a döntési jogkörök elosztásával van gondja.
Már tényleg csak Orbánon múlik, marad-e a CEU Minden feltételt teljesített a CEU, a magyar küldöttség elégedett volt a New Yorkban látottakkal, állítja Enyedi Zsolt rektorhelyettes.
96 millió forintért cserélt gazdát Kádár Béla Zenészek című festménye Kilencvenhat millió forintért vásárolták meg Kádár Béla Zenészek című festményét a Virág Judit Galéria tavaszi aukcióján.
Vonzóvá tennék a mezőgazdaságot a fiatalok számára is A mezőgazdaság versenyképességének, az ágazat fejlődésének a munkaerőhiány enyhítése, illetve a fiatalok bevonása a kulcsa jelentette ki az agrárminiszter-jelölt.
Két holttestet is találtak egy nemzeti parkban Mindketten a mélybe zuhantak a jeges sziklákról.