Több problémás magyar ügyet is bírált az EP kulturális és oktatásügyi bizottsága

Roma gyerekek diszkriminációja, sajtószabadság, civilek piszkálása és a CEU ügye.

2018. május 16. 16:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy férfi megvizsgálta azt, amire mindenki kíváncsi a betűtésztával kapcsolatban Minden betű megvan benne?
Több lábon állnának a fiatalok Az állami nyugdíj szinte kizárólagos szerepe a most nyugdíjba vonulók körében ma még megkérdőjelezhetetlen, míg az aktív korosztály a jelenleginél érezhetően nehezebb anyagi helyzetre számít.
Leállították a forgalmat a rendőrök a Parlamentnél, hogy átkísérjenek az úton egy kacsacsaládot A jelenetről videó is készült.
Több problémás magyar ügyet is bírált az EP kulturális és oktatásügyi bizottsága Roma gyerekek diszkriminációja, sajtószabadság, és a CEU ügye.
Ne koplaljon, aki fogyókúrázik! Hogy mit tegyen? Tartsa egyensúlyban a különböző tápanyagokat étkezései alatt és mindenképpen mozogjon. Hiszen a diétával az egészségünket alapozzuk meg, nem hiánybetegségeket akarunk kialakítani.
Rekordot döntött a videó, amiről az elmúlt napokban az egész világ beszél Donald 'Childish Gambino' Glover új videóját az is látta, aki korábban azt sem tudta, kit vagy mit is jelent ez a név. Rekord is lett belőle.

Top hírek:
Lelőttek két palesztint az izraeli katonák a Gázai övezetnél Több százan tüntettek kedden is az övezet határában, Ciszjordániában összecsapások voltak.
Nemet mondtak a skótok London Brexit-törvényére Edinburghnak a döntési jogkörök elosztásával van gondja.
Már tényleg csak Orbánon múlik, marad-e a CEU Minden feltételt teljesített a CEU, a magyar küldöttség elégedett volt a New Yorkban látottakkal, állítja Enyedi Zsolt rektorhelyettes.
96 millió forintért cserélt gazdát Kádár Béla Zenészek című festménye Kilencvenhat millió forintért vásárolták meg Kádár Béla Zenészek című festményét a Virág Judit Galéria tavaszi aukcióján.
Vonzóvá tennék a mezőgazdaságot a fiatalok számára is A mezőgazdaság versenyképességének, az ágazat fejlődésének a munkaerőhiány enyhítése, illetve a fiatalok bevonása a kulcsa jelentette ki az agrárminiszter-jelölt.
Két holttestet is találtak egy nemzeti parkban Mindketten a mélybe zuhantak a jeges sziklákról.