Alföldi Róbert: A fene akar szabadságharcos lenni

A színész-rendezőt meghívták Izraelbe, és nem mondták le a rendezvényt.

2018. május 16. 17:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Alföldi Róbert árucikke Ellenséges közegről, elviselhetetlen diktatúráról panaszkodik egy francia internetes újságnak. Viszont a cikkből furcsamód nem derül ki: a rendkívül üldözött színész és rendező éjjel-nappal dolgozik M...

Vidnyánszky Attila visszautasította a kritikusok jelölését A Színházi Kritikusok Céhe az előző évad legkiemelkedőbb színházi teljesítményei közé emelte Alföldi Róbert darabja mellett Vidnyánszky Attila Bánk bánját is. Ám Vidnyánszky nem kér a jelölésből, lev...
Tóth Gabi: Nagyon szeretem azt a vasszigort, amit Alföldi megkövetel Az énekesnő nem először szerepel Alföldi Róbert színházi rendezésében. A Deszkavízió kérdezte. [...] Bővebben!
Alföldi szerint itt van Csikágó - Kritikák a Chicagóról Alföldi Róbert egy kültelki művelődési házba helyezi az eredeti történetet. [...] Bővebben!
Alföldi Róbert: Én maradok a hazámban, amíg tudok dolgozni Csak itt érzi át, hogy mi történik a világban - mondta egy francia lapnak adott interjúban.
"Aki felelős pozícióban van, tudnia kell nemet mondani a saját vágyaira" Tizenöt perc hírnév mindenkinek jár. Az Andy Warholnak tulajdonított mondást valósítja meg Alföldi Róbert a mai magyar szocioközegbe helyezett börtönmusical-rendezésében, a Chicagóban.

Netanjahu teljes tűzszünetet követel a Hamásztól Izrael minden ellenségeskedés teljes beszüntetését akarja.
Több mint húsz nagykövet ünnepelte a Szigeten Izrael 70. születésnapját
Tűzszünetet kötött Izrael és a Hamász Izrael több mint 150 célpontra mért csapást a Gázai övezetben.
Papp Krisztina 13. lett 10 ezer méteren az atlétikai Eb-n Salpeter megszerezte Izrael első női aranyérmét atlétikában.
A legfelsőbb bírósághoz fordultak az izraeli arabok Az alkotmánybíróságként is működő izraeli  legfelsőbb bírósághoz fordultak az izraeli arabok a júliusban elfogadott, Izrael állam zsidó jellegét hangsúlyozó, úgynevezett nemzetállam törvény e...
Újabb 1700 éves mozaikot találtak Izraelben Újabb 1700 éves mozaikot találtak egy mozaikmúzeum építésekor Izrael közepén, Lod városában a régészek jelentette az Izrael Hajom (Izrael Ma) című újság.