Alföldi Róbert: A fene akar szabadságharcos lenni

A színész-rendezőt meghívták Izraelbe, és nem mondták le a rendezvényt.

2018. május 16. 17:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ezeket a bemutatókat ajánljuk a héten Alföldi Róbert rendezését és A császár új ruháját Szombathelyen, egy Ionesco abszurdot Egerben és egy Mohácsi-előadást a Radnótiban. [...] Bővebben!
Alföldi Róbert fényképével hekkeltek meg tüntetők pécsi óriásplakátokat A vasárnap estére tervezett pécsi tüntetés szervezői a Pécset a kultúra városaként hirdető óriásplakátokra Alföldi fotóját ragasztották, emlékeztetve arra, hogy a rendező darabját letiltották a városb...
Alföldi Róbert Chicagót rendez az Átriumban Júniusban állítja színpadra a musicalt. Az Átrium július közepéig várja a nézőket. [...] Bővebben!
Szigetváron tartják meg Alföldi Róbert előadását, amelyet Pécsett indoklás nélkül lemondtak Ugyanazon a napon, amikor a pécsi előadás lett volna.
Alföldi Róbert Szegeden felléphetett, és jól odamondott A rendező szerint itt kő kövön nem marad a következő négy évben.
Hivatalosan is indoklás nélkül mondták le Alföldi Róbert pécsi előadását A Zsolnay Színházban nem állíthatják színpadra az Igenis, miniszterelnök úr! című sikerdarabot, továbbra sem tudni, miért.

Alföldi Róbert most Pécsett nem kívánatos - Kerestük a színidirektort A május 27-ei előadásra a jegyek döntő többsége már elfogyott.
Csecsemő is meghalt a harcokban Már 60-ra nőtt a halálos áldozatok száma a Gázai övezetben. A palesztin tüntetők folyamatosan harcolnak az izraeli katonákkal, amiért az Egyesült Államok követséget nyitott és ezzel elismerte Jeruzsál...
Felvette Trump nevét egy izraeli focicsapat Az Egyesült Államok elnöke iránti tisztelet jeléül Beitar Trump Jeruzsálem néven folytatja szereplését Izrael egyik legsikeresebb labdarúgócsapata.
Botrány az Eurovíziós Dalfesztiválon Botrányt okozott egy férfi az eurovíziós dalfesztivál döntőjén, a brit énekesnő száma közben felugrott a színpadra és elvette tőle a mikrofont. A biztonságiak szinte azonnal közrefogták és levezették ...
Izrael lezárta a palesztinok által megrongált Kerem Salom átkelőt Izrael szombaton lezárta a palesztin tüntetések során megrongálódott Kerem Salom határátkelőt a Gázai övezet felé.
Irán elítéli Izrael önjelölt és alaptalan támadását Az Iránhoz köthető támadásokról azonban nem nyilatkozott az iráni minisztérium szóvivője.