Az ukrán elnök visszavonta a magyar kettős állampolgárokat hátrányosan érintő javaslatát

Korábban többször is bírálta a magyar kormány Petro Porosenko előterjesztését.

2018. május 16. 19:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Porosenko: Ukrajna visszahívja képviselőit a FÁK-ból Ukrajna véget vet tevékenységének és visszahívja képviselőit a szovjet utódállamok által alapított Független Államok Közössége (FÁK) koordinációs testületeiből - jelentette be Petro Porosenko ukrán el...

Felpörög a háború Ukrajnában Petro Porosenko elnök Facebook-oldalán erősítette meg: megérkeztek Ukrajnába a régóta várt Javelin típusú amerikai páncéltörő rakétarendszerek az Egyesült Államokból.

Friss hírek
Mi a Holdjegyed? Úgy alakul szerelmi életed júniusban!
Heti Horoszkóp
11 jel, hogy az igazival vagy!
Mi a SORSszámod? Húzol lapot 19-re? Íme június havának kihívásai!
Csekkold a pasid heti horoszkópját! Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 28-án is!
Mint egy darab kő, úgy zuhant le az égből a Boeing, a 113 utasból 112 ember halt meg Egy (földi) biztonsági kamera felvételei között megtalálták a Cubana CU 972-es számú járatát teljesítő repülőgép utolsó pillanatait.

Szakadár tévét hallgattattak el a Donyec-medencében Zavaróadók segítségével Ukrajnában sikeresen blokkolták a sugárzását több mint 40 orosz, illetve szakadár tévécsatornának az ország keleti, harcok sújtotta részében - jelentette csütörtökön Petro ...
Porosenko a független ortodox egyház elismerését kéri Petro Porosenko ukrán elnök kedden bejelentette, hogy aláírta azt a hivatalos megkeresést, amelyben I

Top hírek:
Így lazított Ricciardo Monacóban Parc Fermé: Így lazított Ricciardo Monacóban
Bármilyen telefonja van, most vigyázzon: nem válogat a készülékek között egy szélsebesen terjedő kártevő Egy pillanatra sem lehet nyugodt az, aki wifit használ az okostelefonjával. Egy új vírus söpör végig a világon.
Horváth Éva bikinis fotójánál ma nem látsz szexibbet! A modell alig egy éve adott életet kisfiának, Kristófnak, de a közösségi oldalára feltöltött legutóbbi képe alapján mindenki megállapíthatta, hogy Éván egy deka felesleg sincs.
Jövő héten már igazi nyár lesz Akár 30 fok is lehet.
Orbán Viktor az Indexnek: fakenews-gyárnak nem nyilatkozom A miniszterelnök felmosta a padlót az Indexszel.
Új elefántház készült Szegeden a helyi vadasparkba A Szegedi Vadaspark új elefántházzal gazdagodott