Ezért nyerhetett újra a Fidesz

Nem a migránskampány miatt szerzett a Fidesz kétharmados többséget az áprilisi választáson mondta az InfoRádiónak Závecz Tibor, a Závecz Research vezetője.

2018. május 16. 19:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Fidesz is szavazott: Szél Bernadett mégsem "nemzetbiztonsági kockázat" Németh Szilárd támogatásával lett ismét a nemzetbiztonsági bizottság tagja.
Megalakult az országgyűlés Letették esküjüket a parlamenti képviselők, ezzel megalakult az új Országgyűlés. A törvényhozás alakuló ülésén az államfő negyedszer kérte fel kormányalakításra Orbán Viktort, a parlamenti választások...
Megalakul a rekordok parlamentje: kétharmad, erős kormány, gyenge ellenzék Európában is egyedülálló fölénnyel nyert a Fidesz-KDNP a választáson. Jön a Stop Soros.
A Fidesz ellen fordítják a 11 évvel ezelőtti fegyverét A Fidesz egykor nagy balhé közepette bontott kordont a Parlamentnél. Most ugyanerre készül a Jobbik. Azért vannak lényeges különbségek a két akció között.
Politikailag motivált döntést hozott a Kúria a szakértő szerint Egyértelműen és súlyosan beavatkozott a választásokba a Kúria az érvénytelenné nyilvánított levélszavazatokkal kapcsolatos döntésével, jelentette ki Orbán Viktor. Így 133 képviselője lesz a Fidesz-KDN...
Juncker védelmébe vette a kommunizmus szellemi atyját Bár a Fidesz-KDNP EP képviselőcsoportja korábban több tiszteletet követelt a kommunizmus áldozatainak, a magyar kormánypártok felszólítása a brüsszeli vezetőnél süket fülekre talált.

Retteg a Fidesz
Szorít az idő, de még nem hirdettek közös jelöltet a Fidesz ellen Pár nap múlva már gyűjteni kell az ajánlásokat a józsefvárosi időközire. Most összeültek a baloldali pártok, hogy az összefogásról egyeztessenek.
Ha nem a Fidesz lenne hatalmon, akkor csadorban kéne befizetnem a sárga csekket Kérdés: hosszú molinó mögött vonul a békéért, örül a választás eredményének, de nem a Fidesz-KDNP, mi az?
A 444 indulásakor írtunk egy cikksorozatot, és rögtön törvényt is módosított miatta a Fidesz Emlékeznek micsoda botrány volt 2013 tavaszán, mikor megírtuk, kiktől és mennyiért kapnak tanácsot a parlamenti pártok frakciói?
A Fidesz think tankja, Németh Szilárd válaszolt az aggódó konzervatív értelmiségieknek: SOROS GYÖRGY FIA MEGTÁMADTA ORBÁN VIKTORT A jobboldali értelmiségiek amiatt panaszkodtak, hogy a hatalom mindent erőből old meg és mert a mértéktelenség agresszív kampánya pusztít. Méltó helyről kaptak választ a felvetéseikre.
Ellenzéki tüntetés a 2010 óta használatos üres frázisokkal A Fidesz-KDNP hiába szerezte meg a kétharmados többséget, zsinórban harmadszor, hazánkban mindig lesz egy hangos kisebbség, akik nem tudják megemészteni a helyzetet.