Bezár a bazár!: A mindig vidám Brigi meghatódva búcsúzott a műsortól

Balázson kifogott a Bezár a bazár! egyik kérdése, így játékospárjával búcsúzniuk kellett a műsortól, ám az egész adás alatt rendkívül felszabadult és mosolygós Brigi ezúttal nem tudta leplezni a csalódottságát...

2018. május 16. 20:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bezár a bazár! - 8. adás 1. rész Egy szerelmespár próbálkozott elsőként a Bezár a bazár! nyolcadik adásában azzal, hogy megszerezze a lehető legtöbb nyereményt. A csocsó világbajnok Tibi és barátnője, Brigi a nappalit szerették volna...
Kilenc hónapos kismama pakolta ki a Bazárt Fanni és párja, Zsolt a TV2 Bezár a bazárjának kedd esti adásában minden szempárt magára szegezett, hiszen a lány kilenc hónapos terhesen sem féltette magát és mindent megtett azért, hogy az előre kis...
Majka énekel és ijeszteget, Tilla pedig tör-zúz! - hétköznap 19.00 Ebben a műsorban garantált a jókedv! ...és persze a rengeteg nyeremény! Folytatódik a Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-kor a TV2-n.
Ebben a játékban bármi megtörténhet - hétköznap 19.00 Elképesztő küzdelem és egy bazár, ahol mindent megtalálhatnak a játékosok! Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-kor a TV2-n!
Örömteli pillanatok és emberfeletti küzdelmek - hétköznap 19.00 Autó, nappali, muffinsütő... - Ebben a bazárban mindent megtalálnak a játékosok! Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-tól a TV2-n.
Majka: Aki sokat markol, keveset fog! - hétköznap 19.00 Folytatódik a Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-kor a TV2-n.

A bazár nyereményiért alaposan meg kell küzdeni... - hétköznap 19.00 Ebben a játékban nem elég, ha valaki helyes válaszokat ad, itt küzdeni kell a nyereményekért! Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-tól a TV2-n.
Vajon sikerül kitolni a bazárból az autót? - hétköznap 19.00 Önfeledt pillanatok és akciófilmbe illő megmenekülések - ez a Bezár a bazár! Minden hétköznap 19.00-tól a TV2-n.
Lenyűgöző megmenekülések és óriási küzdelmek! - hétköznap 19.00 Ebben a műsorban semmi sem lehetetlen! Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-tól a TV2-n.
Elképesztő küzdelem a bazár nyereményeiért - hétköznap 19.00 A nyereményvadászat folytatódik!  Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-tól a TV2-n.
Valóra vált álmok és elképesztő küzdelmek - hétköznap 19.00 A játékosok mindent megtesznek azért, hogy a lehető legtöbb nyereményt megszerezzék! Bezár a bazár! - minden hétköznap 19.00-tól a TV2-n.
Majka: Én innentől befogtam a számat! - hétköznap 19.00 Folytatódik a Bezár a bazár! - nézd te is a nem mindennapi gameshow-t minden hétköznap 19.00-tól a TV2-n.