Bezár a bazár!: A mindig vidám Brigi meghatódva búcsúzott a műsortól

Balázson kifogott a Bezár a bazár! egyik kérdése, így játékospárjával búcsúzniuk kellett a műsortól, ám az egész adás alatt rendkívül felszabadult és mosolygós Brigi ezúttal nem tudta leplezni a csalódottságát...

2018. május 16. 20:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ma végleg bezár a Soros-alapítvány budapesti irodája Pénteken bezárja budapesti irodáját a Nyílt Társadalom Intézet, de Koncz E. Katalin irodavezető nem költözik a többiekkel Berlinbe, hanem 25 év után befejezi a közös munkát a tőzsdespekuláns Soros Gyö...

Ellopták az állatokat, ezért bezár egy magyar állatkert Csak az öreg gyöngytyúkot és a japán csirkéket nem vitték el a tolvajok.
Bezár a bangkoki állatkert, hogy a lakóinak jobb legyen Csak átmenetileg, mert egy háromszor nagyobb helyet kapnak majd.
Éva a kihaló szakma utolsó magyarországi képviselője Egykor felkapott szakma volt, manapság egyetlen utolsó mohikánja maradt Ma­gyarországon a harisnyaszem-felszedőknek. Kovács Sándorné Éva tartja a frontot, ő azonban csak december végéig dolgozhat a Co...

Kész, bezár a válasz.hu is Új ügyvezetőt kapott a csődeljárás alatt álló lapkiadó, és visszahívták a Lánchíd Rádió ügyvezetőjét, Schlecht Csabát is.
Ideiglenesen bezár a Yosemite Nemzeti Park Egy két hete tomboló kaliforniai erdőtűz miatt szerda déltől négy napra bezárják a Yosemite Nemzeti Parkot.
Negyven kórház bezár szeptemberben? Eztán addig nyújtózkodhatnak, ameddig a fehér lepedőjük ér.
Bezár a Western Digital merevlemez-gyára Az SSD-k térhódítása miatt nincs elegendő méretű kereslet: bezár a WD 1973 óta üzemelő merevlemez-gyára.