"Nincs más észszerű magyarázat," mint az eldobott migránsszendvics

Nagy István agrárminiszter-jelölt tartja a sertéspestis terjedéséről tett kijelentéseit, mert "odáig nem tud elcammogni egy disznó."

2018. május 16. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az új miniszter elárulta legfontosabb célkitűzéseit A szegénység csökkentése a mezőgazdaság erősítésével és az agrárium korszerűsítése az új Agrárminisztérium két legfontosabb célja - nyilatkozta az InfoRádiónak adott nyilatkozatában a pénteken hivatal...
A magyar vidék csak a Fideszre számíthat Nagy István szerint végleg világossá vált, hogy a magyar vidék csak a Fidesz-KDNP-re számíthat. Ez viszont még nagyobb felelősséget ró a kormánypártokra.
Költözik az államtitkárság Kecskemétről Nagy István a menekült által eldobott szendvics és az afrikai sertéspestis mellett végre érdemi dolgokról is beszélt.
Élő adásban az agrárminiszter: már azt is tudja, milyen szendvicstől döglik a disznó Mészáros Lőrinc tévéjében rekonstruálta Nagy István leendő agrárminiszter, mégis hogyan történhetett az elhíresült, sertéspestist okozó szendvics eldobása. De azt is megtudtuk, miért nem "cammoghatot...

Hogy kerül a migráns felvágottas szendvicse Heves megyébe? a leendő miniszter kitart Nagy István szerint szavait a szakvélemények is alátámasztják.
Tényleg eldobhatták a veszélyes vírust Hevesben Meglehet, Nagy István agrárminiszter-jelölt a sertéspestis érkeztének módját eltalálta: valaki eldobhatott valamit, amit nem is lett volna szabad behoznia az országba.
Fazekas Sándor 10 legjobb pillanata Nem lesz az új Orbán-kormány tagja Fazekas Sándor. Helyét az agrártárca élén Nagy István parlamenti államtitkár veszi át. Talán nem túlzás, Fazekas mindent látott, amit egy miniszter megnézhet regnálá...
Így nézhet ki a negyedik Orbán-kormány Gulyás Gergely vezetheti a kancelláriát, Simicskó István is távozik, Nagy István lehet a vidékfejlesztési miniszter. Ezektől a hírektől izzanak a lapok.