"Nincs más észszerű magyarázat," mint az eldobott migránsszendvics

Nagy István agrárminiszter-jelölt tartja a sertéspestis terjedéséről tett kijelentéseit, mert "odáig nem tud elcammogni egy disznó."

2018. május 16. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az agrártárca támogatja az almatermelők kezdeményezését Nagy István elmondta: szeretnék, hogy ez az előírás valamennyi felvásárlóra kötelező legyen, és a gazdák ne szenvedjenek kárt a gazdaságilag erősebb szereplők tisztességtelen magatartása miatt.

Nagy István: a parlagfüves területet kizárják a támogatásból Az uniós szabályok értelmében a támogathatóság feltétele az, hogy a területen mezőgazdasági tevékenységet kell végezni, ez pedig kizárja az elgyomosodottságot.
Az agrárminiszter elárulta ellenőrzési módszerét: egy beruházás akkor van rendben, ha a fecskék azt mutatják Nagy István nem az Excell-táblázatok embere.
Nagy István: a szürkemarhának van jövője Az agrárminiszter szerint megtestesíti mindazt, ami a magyarokat jellemzi.
A magyar szürkemarha komoly jövő elé néz A magyar szürkemarha sorsa a bizonyíték arra, hogy múltján és jelenén túl nagyon komoly jövő elé is néz - mondta Nagy István agrárminiszter a VI. Szürkemarha Fesztiválon szombaton Harsányban.
A nap képe: marha jól érezte magát a miniszter Csodálatos képet készített Nagy István agrárminiszterről az MTI fotósa, Vajda János.

Pusztulnak a méhek? Nagy István miniszter cáfolta, hogy elpusztult volna a magyar méhállomány fele – interjú Nagy István ...
Erdélyben adott át vágópontot Nagy István A magyar agrárminiszter egyenesen mintaprojektnek minősítette a beruházást.
Nagy István: az Európai Bíróság ítélete erősíti a hazai GMO-mentes stratégiát Magyarország kiemelten fontos stratégiai kérdésként kezeli a géntechnológiával módosított szervezetekkel kapcsolatos tevékenységek szabályozását.
Megdupláznák a halfogyasztás Az Agrárminisztérium azon dolgozik, hogy a jelenleg fejenként 5,7 kilogrammos éves magyarországi halfogyasztás minél előbb megduplázódjon - mondta Nagy István agrárminiszter szombaton Mohácson, a II. ...
Az Agrárminisztérium a halfogyasztás megduplázását tűzte ki célul Az Agrárminisztérium azon dolgozik, hogy a jelenleg fejenként 5,7 kilogrammos éves magyarországi halfogyasztás minél előbb megduplázódjon mondta Nagy István agrárminiszter szombaton Mohácson, a II. D...
Nagy István: a bortermelés stratégiai terület Az Agrárminisztérium mindenekelőtt a családi vállalkozásokat erősíti, rekordösszegű támogatásokat kapott a szőlő- és borágazat hangsúlyozta a tárcavezető.