Korrupcióval vádolnak két kormánytisztviselőt

A két megvádolt nő egy budapesti kormányhivatalnál dolgozott.

2018. május 25. 10:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Kiszivárgott: 9000 embert rúg ki a kormány A közszféra hiányszakmái felé irányítaná a kormány a bürokráciacsökkentő intézkedések keretében elbocsátottakat. A szerdai Kormányinfón minden bizonnyal Gulyás Gergely is részletesen fog beszélni a létszámleépítésről, elbocsátásokról, átszervezésről.
22 milliárd forintból indul újra a magyar fegyvergyártás Évekig csak egy félkész üzemcsarnok állt Kiskunfélegyháza határában, de idénre befejezték az építkezést. Az épületet szögesdrót védi, és felirat is került rá: Arzenál. Itt indul újra a magyar hadiipar, januártól cseh licensz alapján fegyvereket gyártanak majd az épületben. A projekt költségvetése megközelíti a 22 milliárd forintot.
Riace polgármestere elhagyta a házi őrizetet és a várost is Az egyebek között illegális bevándorlás pártolásával vádolt Domenico Lucano, a dél-olaszországi Riace polgármestere szerda reggeltől elhagyhatta a házi őrizetet, a bíróság azonban úgy rendelkezett, hogy a várost is el kell hagynia
Hős utcai razzia: 14 embert vettek őrizetbe A gyanú: kábítószer-kereskedelem, valamint új pszichoaktív anyaggal visszaélés.
Ketten vertek majdnem halálra egy férfit a rakparton Egyetlen ütéstől magatehetetlenül csapódott a betonhoz, ahol még bele is rúgtak.
Erdélyi tájegységgel bővül a Szentendrei Skanzen A legújabb tájegységi fejlesztés alapkövét kedden tették le a Pest megyei város szabadtéri múzeumában

Top hírek:
Kamu államtitkárral találkozott a Képviselői Irodaházban, így csaltak ki 23 millió forintot egy vállalkozótól A férfinak bombabiztos közpénzes megbízásokat ígértek, még a Képviselői Irodaházba is bevitték, hogy hitelesnek tűnjön a történet.
Letartóztatták a biciklist ijesztgető kokadi szatírt A kerékpáros nő nem mert megállni, csak otthonról hívta a rendőröket.
Megszavazták, hiába a Sargentini-jelentés, marad a kerítés Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.
Felfüggesztett börtönt kaptak a szülők, akik nem vitték orvoshoz súlyosan megégett gyermeküket Elhanyagolták a kicsiket, akik sokszor az óvodába is piszkosan mentek, a ház pedig, ahol a család élt, tele volt szeméttel.
Vakvezető kutyája miatt nem akarnak lakást kiadni a látássérült fiúnak Az egyetemista Móricz Máté párjával, egy közös barátjukkal és Fülöppel, a kutyájával költözne, de szinte mindenki visszautasítja őket.
Az uniós átlag feletti a magyar fiatalok foglalkoztatottsági mutatója Maruzsa Zoltán, köznevelésért felelős helyettes államtitkár beszélt erről az M1-en.