VV Fanni ügyében már az FBI is nyomoz

Nyolcvanmillió forintért a világ legnagyobb nyomozó szerve is beszállt az egykori valóságshow-szereplő gyilkossági ügyének felderítésébe, és időközben a gyanúsított és Fanni titokzatos barátnőjének szembesítése is megtörtént.

2018. június 8. 3:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mintarab lett a börtönben a VV Fanni megölésével gyanúsított B. László Szülein kívül senki nem látogatja a gyilkossággal gyanúsított férfit.

Teljesen megtört a VV Fanni-ügy gyanúsítottja a börtönben Szó szerint szenved a rácsok mögött.
VV Fanni-ügy: szülei már nem reménykednek abban, hogy lányuk élve előkerül Nem múlik a meggyilkolt lány rokonainak fájdalma.
Weisz Fanni sajátosan reagált a szerelmét ért vádakra Betelt a pohár.
Ha követett is el disznóságokat, most mégis Weisz Fanni kezéből eszik a férje Minden héten kiderül valami furcsaság a modell és férje életéből, de ezek leperegnek róluk, és egy-két fotóval bizonyítják, milyen boldogak is ők együtt. Nincs ez másként most sem, ahogy legutóbb írtu...
Már a Daily Mail is ír a gazdag magyar instázókról A legnagyobb brit bulvárlap szemlézi a Rich Kids of Budapest nevű Instagramfiókot, így került be Debreczeni Zita és Weisz Fanni a Daily Mailbe.

Fannit a pénze miatt ölhették meg tavaly ősszel Több millió forintnyi készpénzt találtak a helyszínelés során VV Fanni lakásán, amit feltételezett gyilkosának akart kölcsönadni, de végül meggondolta magát.
Áll az alku - 33. adás Ritka rossz szériával kezdődött Fanni játéka, akinek első 5 kinyitott táskájából 4 milliós összeget rejtett. Ennek ellenére az Igazgató Úr egy nagyvonalú ajánlattal ált elő... legalábbis ő maga ezzel...
Ritmikus gimnasztika vb: 20. helyen áll a magyar csapat Pigniczki Fanni és Juhász Anna között mindössze 25 ezredpont a különbség.
Weisz Fanni férje üzent az anyósának Sok hónapja tart a vita a modell és az édesanyja között, aminek egyelőre nem lehet látni a végét. A férj, Péter most először szállt be komolyabban a vitába.
Utoljára üzent Weisz Fanni édesanyja! "Ezt kérem, és csöndben maradok" Utolsó fejezet Weisz Fanni és édesanyja kálváriájában - Ágnes egy dolgot kért még lányától.
Weisz Fanni édesanyja: "Szeretném ezt az egész cirkuszt befejezni" Lénárt Ágnes így reagált lánya szavaira.