VV Fanni ügyében már az FBI is nyomoz

Nyolcvanmillió forintért a világ legnagyobb nyomozó szerve is beszállt az egykori valóságshow-szereplő gyilkossági ügyének felderítésébe, és időközben a gyanúsított és Fanni titokzatos barátnőjének szembesítése is megtörtént.

2018. június 8. 3:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Atlétikai Eb Csere a 29., Gyurkó a 40. helyen végzett maratonon A férfiaknál Csere Gáspár a 29., míg a nőknél Gyurkó Fanni a 40. helyen végzett a berlini atlétikai Európa-bajnokság maratoni versenyszámában vasárnap.

Újabb botrány Weisz Fanni körül Már csak pár nap van hátra a modell esküvőig, azonban mégsem erre tud most koncentrálni, hiszen folyamatosan botrányokba keveredik!
Weisz Fanni nagypapája: "Az unokám nincs biztonságban" Eddig hallgatott, most ő is kitálal.
Weisz Fanni anyukája beszólt vőlegényének Sajnos továbbra sincs béke Fanni és anyukája között, az asszony ráadásul most elég durva nyilatkozatot tett élő adásban! Szerinted miért romlott meg így a viszonyuk?
Weisz Fanni már karikagyűrűvel pózol - fotók Közeleg a nagy nap! A hétvégén egybe kel Weisz Fanni és párja - és a napokban már a karikagyűrűket is megkapták, amik majd a házasságukat jelképezik. Noha a modell és párja még igyekezett takargatni a...
VV Fanni-ügy: lezárhatják a nyomozást

Hamarosan lezárhatják a Fanni-ügyet Lezárhatják a nyomozást az egykori valóságshow-szereplő, Fanni megölésével kapcsolatban. Akkor is elítélhetik a gyanúsítottat, ha nem lesz meg a holttest. A család ügyvédje szerint ugyanis a férfi ell...
Nekivetkőzött a főzéshez Weisz Fanni Így jó a panírozás.
Feketelistára került Áder János újévi jeltolmácsa 2017 óta három, ismeretlen összegű adótartozást követelnek a Weisz Fanni Stúdió Kft.-n.
Elveszítheti vagyonát Weisz Fanni A modell egyik cége ellen eljárás indult, aminek köszönhetően rengeteg problémával kell majd szembenéznie!
Kreiss Fanni veretlen maradt
Mire van szükségük a gyerekeknek a nyári szünetben? Június elsejével elköszöntünk az ovitól. Sokan csodálkoztak, hogy ilyen hamar megkezdjük a nyári szünetet, de Fanni már számolta a napokat, hogy végre kiszabaduljon az óvoda falai közül.