Magyar továbbjutás a csoportból a 3X3-as női kosárvébén

Magabiztos játék a németek ellen, Fülöp-szigetek is letudva a manilai viadalon.

2018. június 10. 9:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fülöp herceg nem lesz ott az unokája esküvőjén? Ezért hagyná ki Eugénia lagziját Lehet, hogy nem vesz részt a hercegnő nagy napján.

A világ ötödik legnépesebb országában Trump-szerű elnökjelölt áll nyerésre A brazil kétfordulós elnökválasztás első fordulóját nagy előnnyel nyerte egy ellentmondásosnak tartott, korábbi ijesztő parlamenti beszólásairól ismert politikus, akit hasonlítanak Donald Trumphoz, va...
Újabb politikust veszített a Jobbik Emblematikus politikusnak lett elege a Jobbikból. Fülöp Erik Volner János kizárást követően kilépett a párt parlamenti csoportjából, és egyetlen nappal később otthagyta magát a Jobbikot is. Volner Ján...
Volner Jánost kizárták a Jobbik frakciójából, Fülöp és Apáti is távozik Három újabb jobbikos hagyta ott a párt képviselőcsoportját. Érik Toroczkai Lászlóék frakcióalakítása.
Első születésnapját ünnepli az arc nélkül született baba 18+ A fülöp-szigeteki Matthew Gillado olyan ritka betegségben szenved, amely 20.000-ből egyetlen magzatnál fordulhat elő.
Újabb polgármesterrel végeztek a Fülöp-szigeteken Újabb polgármestert gyilkoltak meg a Fülöp-szigeteken jelentette a helyi rendőrség kedden.

Fülöp Attila: az idősek megtartása közös társadalmi felelősség A szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára elmondta, a kormány idősellátásra 61 milliárd forintot költ évente.
Népszerű Duterte drogellenes küzdelme A Fülöp-szigeteki elnök a rendőrséget és a katonaságot már tájékoztatta: ha nem tudja felszámolni a kormányban elburjánzó korrupciót, visszalép.
Ancajas döntetlennel védte meg világbajnoki címét, Uzcategui nem hibázott Pénteken éjszaka Oaklandben tette kockára IBF nagylégsúlyú világbajnoki címét Jerwin Ancajas, a 26 éves fülöp-szigeteki világelső kihívója pedig ezúttal a mexikói Alejandro Santiago Barrios volt. Az a...
Szijjártó Fülöp-szigeteki üzleti partnere bevallotta az ítélet nélküli gyilkosságokat A Fülöp-szigeteki elnök végre bevallotta, egyetlen bűne, hogy ítélet nélküli gyilkosságok történtek. Minket ez nem zavart sosem, Szijjártó Péter hitelkeretet ajánlott fel az országnak. A szigetország...
Egy hónap alatt 444 embert öltek meg a drogellenes akciókban A fülöp-szigeteki elnök egy éve nem ezt ígérte.
Stroke-ot kapott Paola belga anyakirályné Fülöp király édesanyjának állapotáról egyelőre nincs hír.