Őrült nyomozás az A38 Hajó fedélzetén

A Csupasz pisztollyal folytatódik a Paramount Nyári Mozi!

2018. június 11. 11:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Újonnan előkerült antik graffiti írhatja át a pompeji katasztrófa történetét A pompeji V. körzet felásása nagy erőkkel folyik, és a feltárás már rövid idő alatt számos szenzációs leletet eredményezett. Egy frissen felfedezett falfirkából arra következtetnek olasz kutatók, hogy az eddig feltételezettnél két hónappal később - nem augusztusban, hanem októberben - történhetett az a vulkánkitörés, amely 79-ben elpusztította a virágzó Pompejit.
Mi is gyerekek vagyunk, sok ezer kilométerre a családjainktól Interjú a Peeping Tom Moeder című előadásának rendezőjével a különös hangvételű előadásaikról, családról és emlékekről.  [...] Bővebben!
Nézze meg, hogyan adja elő Rami Malek a Queen leghíresebb dalát - videó Jelenetet mutatunk a Bohém rapszódiából.
10 tény az amerikai polgárháborúról
Opera és tánc - Desdemonium bemutató Kertész Mónika és Halász Gábor a Bethlen Téri Színházban.
Ujj Mészáros Károly: Mindig érdekesebb, amikor lehetetlennek tűnik valami Retrós ötletparádéra épülő abszurd fekete komédia után a mai magyar valóságba helyezett, különleges atmoszférájú krimidrámával jelentkezik a hazai és nemzetközi díjesővel elismert Liza, a rókatündér rendezője. Ujj Mészáros Károllyal hősteremtésről, demokráciáról és Kulka János visszatéréséről beszélgettünk.

Top hírek:
Minek ment oda? Honlappal küzdenek a szexuális zaklatás ellen Egy évvel a botrány hazai kirobbanása után elindult egy honlap a szexuális zaklatásról, amely az áldozatok és az intézmények dolgát is megkönnyítené.
Valami történt a Wellhello-körül: többen távoztak a zenekarból Elköszönt a hangmérnök és több zenész.
Ötven éve jelent meg a rocktörténet egyik legfontosabb albuma 1968 október 16-án látott napvilágot Jimi Hendrix mesterműve.
Vérfagyasztó jelenet érkezett a 40 éves Halloween remake-jéből - videó Jamie Lee Curtisnek van kitől félnie.
Átadták a Junior Prima Díjakat Öt harminc év alatti, fiatal művész kapta meg a rangos elismerést színház- és filmművészet kategóriában. [...] Bővebben!
Mi is gyerekek vagyunk, sok ezer kilométerre a családjainktól Interjú a Peeping Tom Moeder című előadásának rendezőjével a különös hangvételű előadásaikról, családról és emlékekről.  [...] Bővebben!