Nagykoncert és Duna Karnevál Gála a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Immár hagyományosan a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ünnepi nagykoncertjével veszi kezdetét a Margitszigeten a Budapesti Nyári Fesztivál három hónapon át tartó gazdag programsorozata.

2018. június 11. 22:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Beteg lett, mégsem lép fel a Margitszigeten a 2009-es Eurovízió győztese Alexander Rybak a szervezők közleménye szerint hétvégén sürgősségi műtéten esett át, amely után váratlan komplikációk léptek fel, emiatt kényszerült visszalépni.

Nagyszabású jubileumi évad a 2018-as Budapesti Nyári Fesztiválon Idén is több mint 100 programmal, világsztárokkal és bemutatókkal jön a Budapesti Nyári Fesztivál a Margitszigeten és a Városmajorban.
A mozgás csodaszer a rák gyógyításában is Onkológusok, urológusok, gyógytornászok, gyógyult és ma is rákkal küzdő betegek sétáltak a Margitszigeten.
Szombaton tartják a Keresztény Szigetet Szombaton tartották a negyedik Keresztény Szigetet a Margitszigeten, ahol több mint húsz keresztény civil szervezet mutatkozott be.
Megtalálták Salomét a margitszigeti bemutatóhoz Sera Gösch játssza el a korábban Rost Andreának szánt címszerepet a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nagyszabású operabemutatójában. [...] Bővebben!
Megtalálták a tökéletes Salomét a margitszigeti bemutatóhoz A gyönyörű és tehetséges szoprán, Sera Gösch játssza el a korábban Rost Andreának szánt címszerepet a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nagyszabású operabemutatójában.

A Budapesti Nyári Fesztivál ajánlata gyerekek (és szüleik) számára A szervezők vasárnapi matinékkal és interaktív gyerekelőadásokkal várják a családokat a Városmajorban és a Margitszigeten. [...] Bővebben!
Tedd meg MAgadért! - I. Nyárindító piknik a Margitszigeten A FŐKERT Nonprofit Zrt. Budapest Főváros Önkormányzata Sportosztályával karöltve rendezi meg ismét a Tedd Meg MAgadért! elnevezésű nagyszabású környezettudatos családi-és sportnapját 2018. június 2-án...
Nagyszabású jubileumi évad az idei Budapesti Nyári Fesztiválon Idén is több mint 100 programmal, sztárokkal és bemutatókkal jön a Budapesti Nyári Fesztivál a Margitszigeten és a Városmajorban.  [...] Bővebben!
Családi Majális a Margitszigeten Kikapcsolódás az egész családnak.
Ingyenes ünnepi koncerttel kezdődik a Budapesti Nyári Fesztivál A klasszikus zeneirodalom legnépszerűbb tánczenéi és közkedvelt zeneművek szólalnak meg a Magyar Állami Operaház Zenekara előadásában, Héja Domonkos vezényletével szombaton a margitszigeti nagyréten, ...
Hamar Zsolt: minél több emberhez kell eljuttatnunk a zenét Kilenc bérletet kínál a 2018-19-es évadra a Nemzeti Filharmonikus Zenekar. Hamar Zsolt zeneigazgató az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta, hogy ez jóval több fellépést jelent, mint amit a korábbi...