Nagykoncert és Duna Karnevál Gála a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Immár hagyományosan a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ünnepi nagykoncertjével veszi kezdetét a Margitszigeten a Budapesti Nyári Fesztivál három hónapon át tartó gazdag programsorozata.

2018. június 11. 22:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szendvicsek a hátizsákba, ital a kulacsba, és irány a Margitsziget! - Hétvégi programajánló A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi gyerekprogramokat.

Giuseppe Verdi: Rigoletto a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon A Szabad Tér Színház produkciója a Magyar Állami Operaház együttműködésével augusztus 5-én.
Rigoletto a Margitszigeten világsztárokkal Világsztárokkal látható Verdi Rigoletto című operája vasárnap a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, a címszerepet Giuseppe Altomare olasz bariton, a mantovai herceg szerepét pedig Arturo Chacón-Cr...
Tamino és Pamina szerelmi története a Margitszigeten A világhírű Béjart Ballet Lausanne társulata a Varázsfuvolát táncolta el.

Budapesti Nyári Fesztivál - duplán Augusztus első hétvégéjén Verdi Rigolettója nemzetközi sztárszereposztásban lesz látható a Margitszigeten, a GroupnSwing együttes a Városmajorban biztosít fergeteges hangulatot, Petruska és Ferenczi G...
A nap fotója A Cirkuszhercegnőről Kálmán Imre nagyoperettjét a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon mutatták be. [...] Bővebben!
Kálmán Imre: Cirkuszhercegnő a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon A Szabad Tér Színház és a Miskolci Nemzeti Színház közös bemutatója a Fővárosi Nagycirkusz közreműködésével.
Elautósodik a Margitsziget? Az elmúlt hat évben megduplázódott a céges behajtási engedélyek száma. Tavaly 177 cég 2689 behajtási engedélyt kapott.