Trump szerint Kim Dzsongun nagyon jó egyéniség

Donald Trump szerint erős, jópofa és okos ember az észak-koreai vezető.

2018. június 13. 6:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kim Dzsongun jól megtekintett egy...

Gazdasági segítséget kér Kim Dzsongun az atommentesítésért Észak-Korea szerint most Washingtonon a sor, hogy mutassa jó szándékát.
Kim Dzsongun mégsem akar megválni az atomrakétáitól? Mike Pompeo amerikai külügyminiszter szerint az észak-koreai fegyverkezési program nincs összhangban a nukleáris leszerelésre vonatkozó, az ország vezetője által hangoztatott elkötelezettséggel.
Kim Dzsongun levelet írt Trumpnak A vezetők célja, hogy előmozdítsák a kötelezettségvállalásokat.
Trumpnak kezd leesni, hogy Kim Dzsongun átverte Phenjan szinte semmit nem tesz a nukleáris arzenálja leépítéséért a szingapúri csúcs óta. A rezsim olcsón akarja boldoggá tenni Trumpot, ami eddig remekül megy.
Ezért ugyanaz jár Észak-Koreában, mint a kábítószer előállításért Veszélyes üzletben utaznak a gazdálkodók, de van, ami Kim Dzsongun haragjánál is rosszabb.

Végül csak betartja a szavát Kim Dzsongun? Washington szerint rakétatelepet bontanak Észak-Koreában.
Irán nem hagyja magát: a háborúk háborúja jöhet Irán elnöke, az elődjéhez képest mérsékelt Hasszán Rohani figyelmeztette Donald Trumpot: ha túlfeszíti az ellenségeskedést Iránnal, a háborúk háborújával, illetve ahogy szó szerint fogalmazott, minden...
Így újítja meg a gyárlátogatás műfaját Kim Dzsongun Az atomhős szerepének betöltése után, most gazdasági reformerként járja országát.
Új fegyverkezési versennyel áll szemben a világ Minden idők legnagyobb védelmi költségvetését írta alá Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke. Amerikában így 716 milliárd dollárt költenek majd a védelemre. Emelik a hadseregnél dolgozók bérét és a...
Trump visszavonta a volt CIA-igazgató biztonsági igazolását Donald Trump amerikai elnök visszavonta John Brennannak, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) volt igazgatójának a biztonsági igazolását, így Brennan többé nem férhet hozzá minősített adatokhoz és inf...
Csiki-csuki a GMO-val Háttéralkut kötött Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke Donald Trump amerikai elnökkel még több génmódosított szója behozataláról az Európai Unióba.