Trump szerint Kim Dzsongun nagyon jó egyéniség

Donald Trump szerint erős, jópofa és okos ember az észak-koreai vezető.

2018. június 13. 6:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kim Dzsongun aláírása még Trumpénál is furcsább Nézzék meg, hogy a két vezető szignója mennyire eltér egymástól, és hogy Kimé milyen furcsa.

Négy forgatókönyve lehet a történelmi találkozónak Két órán át lényegében kettesben tárgyal nemsokára Donald Trump és Kim Dzsongun. Pár hónapja még teljesen elképzelhetetlennek tűnt egy ilyen találkozó, most az egész világ rájuk figyel, új lapot akarn...
Hogyan keveredett Trump és Kim Dzsongun az egykori kalózszigetre? Több helyszín is felmerült, de Szingapúr volt a befutó a történelmi csúcstalálkozóhoz. Semleges terep, ultrabiztonságos és jól kipróbált rendezvényhelyszín. Már nem csak a hasonmásaik vannak ott, Kim ...
Rejtélyes repülő érkezett Észak-Koreából Szingapúrba Igen ritkán fordul elő, vagy talán még elő sem fordult, hogy közvetlen járat repüljön Phenjanból Szingapúrba, de most ez történt. Kim Dzsongun még nem volt rajta, ő a következővel jön, ha minden igaz....
Trump és Kim Dzsongun a történelem egyik legfurcsább csúcstalálkozójára készül Az aszimmetrikus hadviseléssel megvívott proxy és hibrid háborúk után most Donald Trump és Kim Dzsongun találkozójával hamarosan megismerheti a világ az aszimmetrikus diplomácia hibrid csúcstalálkozój...
Dennis Rodman szeretne részt venni Kim Dzsongun és Donald Trump találkozóján Fontolgatja, hogy elmegy. A külügy kicsit bepánikolt.

Sötét múltja van a szigetnek, ahol Trump és Kim Dzsongun találkozik Több ezer embert mészároltak le Sentosán.
Trump és Kim Dzsongun csúcstalálkozója a szingapúri Sentosa szigetén lesz A találkozót június 12-én, helyi idő szerint reggel 9-kor (közép-európai idő szerint hajnali 3-kor) tartják.
Bejelentették az amerikai-észak-koreai csúcstalálkozó kezdetének időpontját Magyar idő szerint hajnali 3-kor kezdi meg a találkozót Donald Trump és Kim Dzsongun Szingapúrban.
Kim Dzsongun találkozni fog Aszaddal A szír elnök lenne az első vezető, aki személyesen tárgyalna az észak-koreai diktátorral Phenjanban.
Mégis megtartják a Trump-Kim Dzsongun csúcstalálkozót Erről az amerikai elnök tett bejelentést pénteken este, miután levelet kapott a diktátortól.
Meghívást kapott Moszkvába Kim Dzsongun Váratlanul találkozott Lavrov az észak-koreai vezetővel, megy a versenyfutás Phenjanért.