Válságban van az ellenzék a választások óta

Válságban vannak az ellenzéki pártok az áprilisi választások óta - mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője.

2018. június 13. 7:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tarlós egyértelmű esélyese a főpolgármester-választásnak A Nézőpont Intézet vezetője szerint a fővárosiak 45 százaléka támogatná Tarlós Istvánt.

Tarlós István népszerűbb, mint a Fidesz A Nézőpont Intézet mérése szerint gyakorlatilag verhetetlennek tűnik.
Nézőpont: elveszítheti szavazóit a Jobbik Tóth Erik elemző arra számít, hogy az ellenzéki pártból való kilépési hullám nem enyhíti a feszültségeket, hanem tovább élezi azokat.
A baloldal feladott mindenféle értéket A Nézőpont Intézet kutatási igazgatója szerint a baloldalon elterjedt, hogy úgy adják-veszik a személyeket, hogy teljesen feladnak mindenféle értéket illetve párthűséget.

Ismét átrendeződés kezdődhet meg az ellenzéki térfélen A Nézőpont Intézet nemrégiben készített felmérése szerint, ha most lennének az európai parlamenti választások, a kormánypártok többségi mandátummal megnyernék. Az ellenzéki pártok jelenleg sem tudnak ...
Javaslatokat dolgozott ki a készpénzforgalom csökkentésére a Nézőpont Intézet Magyarországon rekordmagas a készpénzállomány, az elmúlt tíz évben több mint duplájára nőtt a készpénzforgalom, ami rontja az ország versenyképességét.
Nézőpont: folyamatosan nő az unió vezetésével szembeni elégedetlenség Egyre növekszik az Európai Unió vezetésével szembeni elégedetlenség, és magas szinten stabilizálódik mondta Nagy Dániel, a Nézőpont Intézet vezető kutatója, akit kedden kérdeztek a Sargentini-jelenté...
A választók ötöde nem tudja, ki mondta az őszödi beszédet A 12 éve kiszivárgott őszödi beszédről készített felmérést a Nézőpont Intézet. Egyre több embernek tetszenek az akkor elmondott szavak.
Átalakulhat az európai pártrendszer Kivennék a határőrizetet az illetékes országok hatásköréből, három éve azonban még büntettek a határvédelem miatt Brüsszelben mondta a Nézőpont Intézet vezetője.