Javítóintézetben forgott a Quimby új klipje

Ami a Metallica karrierjében a San Quentin börtön, az Kiss Tibi zenekarának az aszódi javítóintézet.

2018. június 13. 17:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ősszel a színházakba költözik a Quimby Semmi rock and roll, csak nyugi, lazulás, finom, nagy figyelmet igénylő dallamok lesznek a műsorban.

Így játszik Metallicát egy tízéves fiú a Foo Fighters koncertjén Egy tízéves fiú tette igazán emlékezetessé a Foo Fighters együttes kansasi koncertjét. A srácot, Collier-t, felhívták a színpadra, s amikor megkérdezték, mit tud gitározni, belecsapott a Metallica En...

Friss hírek
Zámbó Krisztián: ˝Teljes a zűrzavar˝ - csütörtök 20.40 A Sztárok és párok következő adásában Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi harcolnak azért, hogy minél több párt megtaláljanak. Tippelj te is velük az ingyenes TV2 Live applikációval csütörtökön 20.40-től a TV2-n!
Csütörtöki sport: Barcelona-Bayern München Buducsnoszt-Maccabi sem lesz piskóta.
Országos nevelőszülői kampány indul A kormány fontosnak tartja a nevelőszülői hálózat erősítését és fenntartását, ennek érdekében országos nevelőszülői kampány indul - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán a nevelőszülők találkozóján, a tokaj-hegyaljai Tolcsván.
Több mint hétszáz embert hurcoltak el az Iszlám Állam harcosai a bahrai men Többek közt azt követelik, hogy engedjenek szabadon több korábban elfogott dzsihadistát.
Gyöngyösi: a "zacskós pénzek" ügye ócska rágalom Ócska rágalom az a híresztelés hogy Jobbik alapszervezetek Simicska Lajostól zacskóban kaptak pénzt, a párt a rágalmak miatt jogi lépéseket tesz - mondta Gyöngyösi Márton, a párt frakcióvezetője szerdán, tatabányai sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre
Hajnalban újraindulhat a vonatforgalom a Déli pályaudvaron Újraindulhat a vonatforgalom a Déli pályaudvaron csütörtök hajnalban, miután szerda estig befejeződik a pályaudvar karbantartása, a felújított berendezések üzempróbája - közölte a MÁV Zrt. szerdán az MTI-vel.

Ha közelről meg akarja nézni Sidi vagy Kiss Tibi gitárját, szerencséje van
A Metallica pont a Sziget idején jön a környékre, bár nincs magyar dátum a turnén
Történelmet írt a Metallica fekete lemeze 500. hete van fent a Billboard listán, nincs még egy ilyen metálzenekar.

Top hírek:
Így alakul a hazai zöldségtermesztés - egy ábrán Zöldségtermesztés Magyarországon, 2004-2017
Rossi eladatta a válogatott újoncát? A védelem minden posztján bevethető a debütált.
Kocsmából ment az esküvőjére Kucsera Gábor! Emlékezetesre sikerült Kucsera Gábor esküvői előkészülete, akit ha nem hív fel menyasszonya, akkor lekési a szertartást. Gábor az ügyben ártatlannak érzi magát, hisz fogalma sem volt arról, hogy barátai miért hívják a Könyvtárba.
Napi horoszkóp - október 17 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
17 embert mészárolt le egy ukrán diák egy krími középiskolában Bombát is robbantott, majd megölte magát. Legalább 50 ember megsérült.
A Real Madrid korábbi edzője tudja, ki pótolhatná Cristiano Ronaldót Fabio Capello egy argentin leigazolását sürgeti a királyi gárda vezetőségénél.