Raonic lesz Fucsovics következő ellenfele Stuttgartban

Korábban sohasem találkozott még egymással a két teniszező, Federer győzelemmel tért vissza.

2018. június 13. 18:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Favoritként esett ki Fucsovics Sanghajban A magyar teniszező szoros mérkőzés kapott ki a világranglista 68. helyezettjétől.

Fucsovics már a 42. a világranglistán A magyar teniszező tovább javíthat helyezésén, Sanghajban vert előtte álló játékost.
Fucsovics szerint a szövetségben már "annyi a csúsztatás, a manipuláció, a hazugság, hogy az nem tartható sokáig" A teniszező szerint nem derült ki, hogy fideszes Szűcs Lajos elnök hogyan próbálja megoldani a problémákat.
Nem állt ki az elődöntőre Fucsovics legyőzője Az olasz teniszező bokasérülésre hivatkozva lépett vissza.
Fucsovics az ATP 13. ellen is megmutatta A legjobb magyar férfiteniszező megizzasztotta Fabio Fogninit a pekingi, 4,6 millió dolláros keménypályás tenisztorna negyeddöntőjében.
Fucsovics könnyedén Pekingben is otthon érzi magát.

A nyolcadik kiemelt olasz lesz Fucsovics ellenfele Pekingben Marco Cecchinatóval eddig egyszer találkozott a magyar teniszező, akkor nyert.
Fucsovics rontott - világranglista A férfi teniszezők legfrissebb rangsora.
Megvan az év legröhejesebb öngólja A Stuttgart védője és a kapusa hozta össze, szerencséjükre nem ment el ezen a meccs.
Bedobásból hozott össze őrült öngólt a Bundesliga-csapat A Stuttgart védője és kapusa nagyon nem értették meg egymást. Gulácsi remek védésekkel járult hozzá Szalaiék legyőzéséhez.
Sávoltnak felmond a teniszszövetség Ezentúl Fucsovics Mártonnak kell finanszíroznia az edzőjét, akinek személyéről is maga dönthet.
Fucsovics edzője nem kapott szót a tenisz szövetség közgyűlésén Megválasztottak négy új elnökségi tagot, és módosították az alapszabályt.