Raonic lesz Fucsovics következő ellenfele Stuttgartban

Korábban sohasem találkozott még egymással a két teniszező, Federer győzelemmel tért vissza.

2018. június 13. 18:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fucsovics továbbjutott Stuttgartban, a páros mérkőzését elhalasztották A magyar teniszező a hazai közönség előtt szereplő Mischa Zverev oldalán indul.

Fucsovics párospartnere Federerrel játszik Stuttgartban A svájci klasszis két és fél hónapos kihagyás után tér vissza.
Fucsovics: Elhiszem, hogy meg tudom verni a top 20-as játékosokat Edzője, Sávolt Attila azt is elmondta, miben kell még fejlődnie játékosának a füves szezonra.
50 milliós kabrióval jár Fucsovics Márton Egy valódi autócsodával járja Budapest utcáit a friss ATP-győztes Fucsovics Márton. Az első számú magyar férfi teniszező az elmúlt két hétben keresett annyit, mint a félszáz milliós kabrió értéke.
Garros: lesérült, 25 ezer euróra büntették A furcsa szabályok miatt így is profitált Fucsovics legutóbbi döntős ellenfele.
Fucsovics: Nincs miért szégyenkeznem, férfimunka volt A magyar teniszező életében először került főtáblára a Roland Garroson.

Roland Garros: Fucsovics kiesett, Babos továbbjutott párosban A Williams-nővérek is továbbmentek.
Fucsovics: Meg kellett nyernem ezt a mérkőzést! A magyar teniszező győztes meccse után az Origo kamerája előtt értékelte első sikerét a Roland Garroson.
A nap legfontosabb hírei – 2018. május 28. Leselejtezett traffipaxok, Orbán fantasztikus trükkjei, Fucsovics előzi Andy Murray-t.
Hamburgerrel, pezsgővel ünnepelt Hamburgerrel és pezsgővel ünnepelte történelmi sikerét Fucsovics Márton, aki megszerezte pályafutása első ATP-trófeáját a genfi tenisztorna szombati döntőjében. Azt mondta, gyerekkori álma vált valóra...
Fucsovics: Gyerekkorom óta erről álmodtam Vasárnap este étteremben ünnepelnek csapatával, de utána már utaznak is tovább a Garrosra.
Fucsovics bejutott élete első ATP-fináléjába Ha szombaton is nyer, akkor mások mellett Andy Murray-t is megelőzve 45.-ként mehet a Roland Garrosra.