Csaknem ezer migráns érkezett egy olasz kikötőbe

Befutott Catania kikötőjébe az olasz parti őrség egyik hajója 932 migránssal.

2018. június 13. 18:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Kocsmából ment az esküvőjére Kucsera Gábor! Emlékezetesre sikerült Kucsera Gábor esküvői előkészülete, akit ha nem hív fel menyasszonya, akkor lekési a szertartást. Gábor az ügyben ártatlannak érzi magát, hisz fogalma sem volt arról, hogy barátai miért hívják a Könyvtárba.
Napi horoszkóp - október 17 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Rossi eladatta a válogatott újoncát? A védelem minden posztján bevethető a debütált.
Így alakul a hazai zöldségtermesztés - egy ábrán Zöldségtermesztés Magyarországon, 2004-2017
Vitathatatlan 2. - Teljes film Rendező: Isaac Florentine Szereplők: Michael Jai White, Scott Adkins, Ben Cross, Eli Danker, Ken Lerner
Megtízszerezte aranytartalékát az MNB A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tízszeresére növelte Magyarország aranytartalékát, ezzel az aranykészlet nagyságát a 70 évvel ezelőtti historikus szintre emelte - jelentette be a jegybank kedden.

Top hírek:
Mónika: Fojtsd meg az unokádat! Vád: a nagypapával akarta megöletni lányát az anya.
Nem félünk a trolloktól jön az őszi Margó fesztivál Fesztiválhangulattal csalogat a harmadik őszi Margó a Várkert Bazárba.
Kigyulladt egy ház Békásmegyeren, több ezer háztartásban elment az áram Egy tetőszerkezet lobbant lángra, nem sérült meg senki.
Kedden szavaz az Országgyűlés a Sargentini-jelentésre adott válaszról itt követheti élőben A szavazások után hat javaslat általános vitáját folytatják le.
Ausztrália kész Izrael fővárosaként elismerni Jeruzsálemet Elkötelezett hívei maradnak az izraeli-palesztin konfliktus rendezésének.
Hogyan érhető el a versenyképességi fordulat Magyarországon? A cél a jövedelemadó egyszámjegyűre és az államadósságon belüli devizaarány nullára csökkentése.