Toronymászó mosómedve tartja lázban az internetet

2018. június 13. 19:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Az online áruházak forgalmának alakulása - ábrán mutatjuk a belföldi e-kiskereskedelem nettó forgalma (milliárd forint)
Erős földrengés volt Japánban Egy kislány és egy idős férfi életét vesztette, mert fal omlott rájuk.
Ma is lecsaphatnak viharok A Dunántúlon több lesz a napsütés, de itt is előfordulhat helyenként zápor, zivatar.
A Simpson család - szombat és vasárnap 20.30 Ajánló - A Simpson család: szombat és vasárnap esténként 20.30-kor a Humor+ -on!
A jobboldali jelölt nyerte a kolumbiai elnökválasztást Ivan Duque az első elnök azóta, hogy a kormány békét kötött a legnagyobb marxista lázadószervezettel.
Jól elszúrták Travolta maffiafilmjét Bár a színész mindent beleadott, a Gotti egy kusza forgatókönyvből készült, bénán rendezett film lett.

Top hírek:
Allah Akbart üvöltött egy nő, és torkon szúrt egy vevőt és a pénztárosnőt Újabb terrortámadás Franciaországban, a nőt elfogták.
Szentpéteri Áron rövidfilmje nyert a diákfilmfesztiválon Magyar sikerrel zárult szombat este a június 10-16-ig rendezett rangos diákfilmfesztivál.
Ritkán látható tahóság miatt óvhatták meg az olasz osztályozót Elég gyakran volt 2 labda a pályán. A Palermo nem jutott vissza az élvonalba, a bíróság segíthet neki.
Tóth Bertalan az új elnök, Mesterházynak nem sikerült A volt elnök kikapott. Elnökhelyettesnek viszont az egyik emberét, Szakács Lászlót választották meg az MSZP-tisztújításon.
Ezzel a góllal nyert Mexikó a világbajnok ellen Lozano gólját nem lehet elégszer megnézni.
Tapétavágóval késelt egy nő Franciaországban Allah Akbart üvöltve szúrt meg két embert.