Toronymászó mosómedve tartja lázban az internetet

2018. június 13. 19:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Ez a leggyakoribb gombás fertőzés A láb bőrének, illetve körmének gombásodása az egyik legelterjedtebb bőrprobléma, és egyben a leggyakoribb gombás fertőzés: minden második ember találkozik vele élete során legalább egyszer! ...
Amerikai pilóta halt meg Ukrajnában A Tiszta Égbolt 2018 gyakorlaton történt a tragédia.
Szétesőben a Jobbik: távozik a pártból három korábbi frakciótag Kilép a Jobbikból Volner János, a párt frakciójából másfél hete kizárt volt alelnöke; ezt a politikus kedden jelentette be újságíróknak. Közölte, a kizárása miatt a képviselőcsoportból távozó két képviselő közül Fülöp Erik már elhagyta a pártot, Apáti István pedig követni fogja példájukat.
Milliárdokat hozott a nyári focitorna Oroszországnak Az elmúlt öt évben folyamatos hatása volt a vb-rendezésnek.
Továbbra is az egyik legjobb befektetés a diploma Horváth Zita: ha a munkapiaci értéket nézzük, akkor a felsőoktatás versenyképes és jó befektetés, hiszen gyakorlatilag nem beszélhetünk diplomás munkanélküliségről hazánkban.
Felesége rajongójára féltékeny Harry - Meghan túl a harmadik hónapon Elküldte felesége egyik rajongóját még Ausztráliánál is melegebb éghajlatra Harry herceg. A leendő apuka azon akadt ki, hogy felesét virágcsokrokkal halmozzák el rajongói, főleg férfiak, és egyikük a szokásosnál is nagyobbat adott Meghannek.  Ekkora virágot nem adhat a felségemnek, mégis hogy képzeli? - bosszankodott, persze viccesen a herceg a videofelvételen.

Top hírek:
Claudia: jó barátja a férjem Gesztesinek Egy stúdióban a volt férj és a jelenlegi? Aki már vált, az tudja, hogy egy ilyen szituáció mennyire kényelmetlen minden szereplő számára. Nem úgy Liptai Claudia családjában.
Napi horoszkóp - október 16 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Harc az NB I-ért: megváltozott a rangadó kezdési időpontja Fontos bejelentést tett az MLSZ.
Közel 100 ezer látássérült ember él Romániában Romániában csaknem 96 ezer látássérült ember él, akik közül 2770 gyerek - közölte hétfőn a román munkaügyi minisztérium a látássérültek nemzetközi napja alkalmából.
Mónika: Fojtsd meg az unokádat! Vád: a nagypapával akarta megöletni lányát az anya.
Bervicz és Roland összejátszanak? - Kedd 19.50 Tündének még fenn kell tartani a látszatot, hogy fél Rolandtól. Szabi nyitna Bori felé, viszont a lány visszakozik. Bervicz és Roland között érdekes telefonbeszélgetés zajlik le, a rendőrség pedig elkezd nyomozni.