Mutatjuk Liptai Claudia esküvői ruháját!

Alakkövető fazon, hosszú fátyollal.

2018. június 13. 20:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Liptai Claudia lánya szép, mint az anyja - A karcsú Panka modellnek is állhatna Liptai Claudia lánya, Panka 12 éves, de sokszor idősebbnek nézik.

Elárulta Liptai Claudia, mennyire jól keres műsorvezetőként Rengeteget dolgozik, így nem meglepő, hogy Liptai Claudia az egyik legjobban kereső tévés Magyarországon. Konkrét összeget ugyan nem tudni, de korábbi lapértesülések szerint többmillió forinttos havi ...
Nő Comment - Liptai Claudia kimarad saját műsorából A NŐComment! színpadi változata már sokak számára ismert lehet, de a rendhagyó női talkshow többek közt Ábel Anitával, Dobó Katával, Kovács Patríciával ezúttal a tévé képernyője elé várja a rajongók...
Nem hiszi el, miért rajong évtizedek óta Liptai Claudia Alig tudják néhányan, mekkora Csillagok háborúja rajongó a színész, műsorvezető. Ám a barátok már szinte meg sem lepődtek, amikor az esküvőjükön a filmek ihlette tortát szeltek fel nekik.
Több évtizede tartó rajongásáról vallott Liptai Claudia A műsorvezető-színésznőről kevesen tudják, hogy a Csillagok háborúja megszállottja, a messzi-messzi galaxis története még a nyári esküvőjén is szerepet kapott.
Sztárparádé a TV2-n: Így reagáltak a műsorvezetők az őszi műsorkínálatra Nagyszabású sajtótájékoztatón jelentette be őszi programstruktúráját a TV2. Október 8-től minden este saját gyártású szórakoztató műsorok várják a nézőket, sőt három fikciós sorozat is színesíti a kín...

Ha Gesztesi Károlyból nő lesz, abból nagy baj nem lehet Ezt monda Liptai Claudia a volt férjéről a TV2 sajtótájékoztatóján.
Liptai Claudia is megdöbbent meztelenre vetkőzött műsorvezetőtársán Liptai Claudia bevallotta, egy kollégája vele egy öltözőben vetkőzött meztelenre.
Nem találod el, Ördög Nóra kivel vezeti a TV2 új műsorát - Most jelentették be Ördög Nóra és Liptai Claudia vezeti a Csak show és más semmit.
Liptai Claudia elárulta, miért nem lép kamera elé smink nélkül A TV2 műsorvezetője újabb titkokról rántotta le a leplet magával kapcsolatban. Tudod például, miért nem tetováltatna magára soha semmit? A cikkből kiderül!
Újabb különlegességek Liptai Claudia sosem látott világából Tudtad, hogy a műsorvezetőnek nincs egyetlen tetoválása sem? Most az is kiderül, hogy miért nincs, de arra is fény derül, hogy miért nem szerepelne sohasem smink nélkül egy műsorban. Tudj meg még több...
Liptai Claudia: Tilla egyszer anyaszült meztelenre vetkőzött mögöttem A műsorvezető néhány nagyon érdekes tényt árult el magról a tv2.hu csapatának. Kiderült többek között az is, hogy dicsért-e már meg csúnya babát.