Új hiányszakmát szült a mesterséges intelligencia

Ma már közhely, hogy a mesterséges intelligencia miatt munkahelyek szűnnek meg, ám arról kevesebb szó esik, hogy újak is jönnek létre. Ilyen a CRM (ügyfélkapcsolat-kezelő) menedzser is, amiből akkora hiány mutatkozik, hogy milliós fizetésekkel halásszák el egymástól a szakembereket a nagyvállalatok.

2018. június 13. 20:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Így alakul a hazai zöldségtermesztés - egy ábrán Zöldségtermesztés Magyarországon, 2004-2017
Megtízszerezte aranytartalékát az MNB A Magyar Nemzeti Bank (MNB) tízszeresére növelte Magyarország aranytartalékát, ezzel az aranykészlet nagyságát a 70 évvel ezelőtti historikus szintre emelte - jelentette be a jegybank kedden.
Rekord alacsony a vízállás a Dunán Rekord alacsony a vízállás a Dunán, Budapestnél 71 éves rekord dőlt meg - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) kedden az MTI-vel.
Jelentősen emelkedett a Morgan Stanley profitja Jelentősen emelkedett a Morgan Stanley amerikai bankcsoport bevétele és nyeresége a harmadik negyedévben.
Ilyen időjárásra számíthatunk Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
Újabb szankciókat kapott Irán Washington kedden újabb szankciókat foganatosított iráni cégek és bankok ellen. Az amerikai pénzügyminisztérium két iráni bank, egy traktorgyártó vállalat, továbbá az egyik bank által tulajdonolt...

Top hírek:
Kétmilliárd forintból épül új híd Baján Több mint kétmilliárd forintból 2019-re megépül a bajai Ferenc-csatorna új hídja és 2021-re megújul a Deák Ferenc-zsilip is - tájékoztatta Baja polgármestere az MTI-t.
1,7 milliárd forintot felejtett el valaki befizetni a NAV-nak Közzétette a NAV a nagy összegű adóval tartozók listáját, ezúttal 93-an voltak, akik legalább tízmillió forinttal tartoztak az adóhivatalnak.
Évtizedes csúcson a brit béremelkedés Közel egy évtizede nem nőtt olyan gyorsan a keresetek Nagy-Britanniában, mint idén június és augusztus között. Az átlagbérek 3,1%-kal nőttek - bónuszoktól megtisztítva - az augusztusig tartó három...
Valamivel kevesebb tartós adósa van a NAV-nak, mint az előző negyedévben Még mindig sokan vannak, akik hónapokig nem rendezik az adósságukat, de az adóhatóság a kicsinek is örül.
3 dolog, amire érdemes gyorskölcsönt felvenni Napjainkban hatalmas a túlkínálat a gyorskölcsönpiacon, így nem csoda, ha Ön sem tud eligazodni ebben a káoszban. Hatalmas a csábítás melynek köszönhetően késztetést érez arra, hogy minden apróságra hitelt vegyen fel.
Vegyes indexekkel nyitottak az európai tőzsdék Vegyes indexekkel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon.