Varga Iza 17 éves lánya az anyja szépségét örökölte - Anna gyönyörű tinédzser

Varga Izabella nagyobbik lánya, Anna elképesztően hasonlít az édesanyjára.

2018. július 2. 7:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Durva konyhai balesetet szenvedett Varga Iza Sebészeti ügyeletre került Varga Iza, miután lángoló olaj ömlött a kezére. Könnyen lehet, hogy a baleset miatt át kell írni a Barátok közt forgatókönyvét.

Hivatalosan is elvált Chris Pratt és Anna Faris Válásuk hollywoodi mércével mérve egész gyorsnak mondható.
Bogaras szülők - 2. epizód  Új gondnok érkezik, Anna csak egy kicsi lazításra vágyik. A túlterhelt Enikő nénit pedig idegesítik a szülők túl hosszúra nyúló búcsúzkodása. Nézd vissza a második epizódot. 
Nézd meg, hogyan vették a Ninja Warrior 2. Selejtezőjének akadályait a harcos amazonok Mindenre elszánt női ninja-jelöltek vették birtokba az akadálypályát. Elevenítsd fel Zs. Tóth Anna, Németh Viktória, Horváth Dorina, Sebők Krisztián, Vass Nikolett, Budai Klaudia, Farkas Kinga és Dobi...
Lehull a lepel: kiderült Pásztor Anna titka! Az Anna and the Barbies énekesnője úgy lett 3. a főzőversenyen, hogy fogalma nem volt a főzésről. Hogy milyen keveset konyít a konyhatudományokhoz, azt az is bizonyítja, hogy amikor a családtagjainak ...
Gyilkos dallamokkal is lehet zombikat ölni - videó Megérkezett a zombis musical Anna And The Apocalypse véres előzetese.

Enrique Iglesias elég meglepő dolgot közölt Anna Kurnyikovával közös szexuális életükről Alighanem sokan a fejükhöz kapnak majd, és azt mondják: ez kamu.
Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova rengeteget szexelnek, mióta szülők lettek Az énekes azt állítja, hogy többet szexelnek, mint valaha.
Bogaras szülők - 1. epizód  Tóni, a Borostyán-telepi Kísérleti iskola igazgatója arra kötelezi Enikőt, a másodikosok osztályfőnökét, tartson a szülőknek ismerkedési estet. Egy Hali-talit ahogyan ő nevezi. Anna, az egyik ...
A PMS sokszínű arca A fejfájás, az ingerlékenység, a puffadás, a kívánósság, és az alvászavar csak néhány abból a 150 tünetből, ami a premenstruációs szindrómához köthető. Ezeket tapasztalja évtizedek óta a 35 esztendős ...
J. M. Barrie - Szabó T. Anna: Pán Péter avagy a Sohasziget titka Az egri Harlekin Bábszínház előadása október 9-én 11 és 15 órakor a Budaörsi Latinovits Színházban.
Ádám Anna: Minden a feje tetejére áll, még a matematika is Toporzékoló szüzek, alvilági angyalok és veszett szirének erotikus utazásra invitálnak a zsidó-keresztény erkölcshagyomány szexuáletikai szabályai körül. [...] Bővebben!